das katt!!!

Allmänt | 2010-04-21 | 20:47:02 Kommentera hΣr! 1 st





Vi har blivit med katt. Eller iallafall för tillfället. Permanent om ingen hör av sig ang den. Den har sprungit här på gården kelsjuk frusen och hungrig några veckor nu och fler grannar har funderat på vad de ska göra åt den så idag när jag såg den utanför så rasslade jag med lite kattmat och sen plockade jag in den lilla krabaten. Hungrig som en häst och sov sedan på toan vår på ett mjukt täcke i några timmar. Som en stock. Helt utmattad. Har fortsatt sova uppe på datahyllan idag och nu ligger hon under soffan och spanar.
Härlig katt! Helt sjukt gosig och mysig och tolerant med barnen och hunden. Vi hoppas att ingen hör av sig för jag känner nämligen ingen allergi heller! Yaj!
Vi var hos vet o kollade chip också men inget sådant fanns ingen öronskabb eller annat läskigt heller och den är ganska ung ca 6 månader. Dock så tyder hennes halsband o kelighet på att hon haft ett hem. Vart o när vet vi dock inte. Var och knackade dörr hos allehanda kattpersoner här i området också men ingen saknade denna kisse. Alla undrade dock vart den hörde hemma. Nu hör den hemma här ett tag iallfall :) Lappar ska dock upp i morgon :´(


Kommentarer
Skrivet av: sofia

men vilken sötnos :)

2010-04-21 @ 21:47:37
LΣnk: http://echoings.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se