Hissen/dissen i bloggvärlden

Allmänt | 2010-04-13 | 10:51:15 Kommentera hΣr! 2 st

Dissen!


Alltså sitter och kollar på nät-tv på fokis repotage från uppcon. Det är faktiskt lite pinsamt. Hela fokigrejen är fan pinsam. Visst. Kul med nått sött o annorlunda men det blir för mkt. Hua.
Det är ju bara pinsamt. Hon borde sätta sig in mer i bakgrunden med det hon gillar och lära sig att uttrycka det. Att inte ens kunna dra en parallell till "porrigt" med lolita ..att inte ens ha tänkt över det och haft några ställningstaganden infrör ett pogram om just sånt tycker ja bara är snuskigt pinsamt. Stände fan av ..så pinsamt var det. Haha..samma sak med Robban ashberg. Vad är de som är så svårt med att läsa på lite?? Googla för fan...google är din vän!!! Så slipper vi pinsamma programm och kanske i stället kan få något informativt och mer givande disskutionsmaterial. >.<
Se hennes repotage på hennes hemsida. www.fokis.se


Hissen



GAYBLOGGEN!! Dethär är som att läsa vilken tjejblogg som helst (haha) men lite mer äkta tycker jag.
Amir har en sjukt skön personlighet, han bloggar om sitt liv som homosexuell i stockholm. Han skräder inte om vad han gör eller vad han tycker. En helt igenom mysig blogg. Nu får man dessutom följa honom när han försöker gå ner i vikt! Strongt. :)

Kommentarer
Skrivet av: Jessi Fox

jag gillar inte heller foki.. har nog aldrig gillat henne.. tror jag. hon har lite blondinbella över sig på nått sätt. pipig och klämkäck.. jobbigt.



tack för tipset! fast jag var mer ute efter att få fina vågor i hela håret ;D

2010-04-13 @ 12:26:41
LΣnk: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Skrivet av: Matilda Thorsell

Hon satt ju fan bara och "trodde" att hon visste allt ju! :-S Som om att hon tror att hon talar för "alla"..Trög verkar hon vara också...

2010-04-15 @ 07:26:25
LΣnk: http://www.matilda-thorsell.daportfolio.com/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se