Training

Allmänt | 2010-04-12 | 10:27:54 Kommentera hΣr! 0 st

I dag ska man väl ta och pallra sig ner på staden och hämta ut lite parfymer jag beställt från yver roche eller hur de nu stavas. ;) Ska städa undan lite i vardagsrummet och sedan ta det mest lungt i dag. Städade mkt i går för jag trodde vi skulle få besök av svärföreldrarna men de dök inte upp hehe. Rent vart de iaf! :D
Jag är sjukt sugen på att träna nu så kankse man hinner ut i kväll med darling om han inte har för mkt träningsvärk efter trickingen i går.
Sjukt skoj att träna och ha någon nytta av styrkan man drar på sig. Inte bara för att hålla sig i form och må bra utan just för att ha roligt med det. Vill klara så mkt som möjligt nu så jag får upp självförtroendet när de kommer till smidighet. Har förlorar en del när man burit barn i magen. Nu känner jag iaf efter snart två år sen sist att jag kan hitta tillbaka till min egen form igen.Jag har inte dragit på mig onödigt mkt fläsk efter gravidieterna skönt nog så jag behöver inte banta men jag vill gjärna äta rätt o träna för kroppens skull. De är så skönt att ha bebisgörat färdigt och att mina tjejer börjar bli liiite större nu iallafall.
Nu ska jag kika lite parkourvideos så jag får lite insperation till kvällen. Mohaha.





Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se