Colorama

Allmänt | 2010-08-03 | 21:29:04 Kommentera hΣr! 1 st



Min fondväggsfärg till vardagsrummet. Ska brytas med vitt så den blir lite ljusare dock. Kommer bli fina fisken. Får se om jag kan åka i väg i morgon och köpa den eller om de får bli någon annan dag. Nu är en liten ikeatripp inplanerad nästa vecka kankse iallfall. Sängbottnar och ben samt svarta textilier skall inhandlas. Kommer bli prima! :) Yej!

I dag har vi vart uppe på stadsberget och plockat blåbär och skogshallon. Tror ni det var fett gott med glass sen eller? Nä ja skojar inte de var gott. Gott gottigott gott. :P Nu luktar de kattbajs här så ja ska tömma pälsklingarnas lådor och sedan ska jag gå på jakt efter en tändare för jag är fruktansvärt röksugen. Hua. :/

I morgon blir de en loppisrunda med min kära mor. Härligt. Ska se om jag kan hitta en hallbänk och lite annat. Kommer bli awsome. älskar att strosa på secund handbutiker! :) Har något timmar ledigt tillgodo då killen stack och rollspelade i eftermiddags. Tror jag ska försöka få min bror att åka till Borlänge med mig så jag kan handla färg.


Kommentarer
Skrivet av: Jos.

Den färgen har mors köksluckor ;))

2010-08-04 @ 10:59:57

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se