Dagis och Djurkliniken i dag

Allmänt | 2010-08-23 | 12:44:14 Kommentera hΣr! 0 st




Barnen förra veckan.

I Dag har vi vart på förskolan med barnen en timme på morgonen (första inskolningsdagen). De var jättetrevligt och barnen kom snabbt in i leken bägge två. Molly var inne lite med mig och några barn plus en pedagog vilket funkade super det med. Hon söker väldigt mycket kontakt med andra nu vilket är superbra. Helt utan blygsel också.
Hon fortsatte på det spåret medans Linnea började känna av den tidiga morgonen (dagen startade kl 6 här i morse tyckte Molly) och dessutom kännde hon sig hungrig också så hon satt sig i vagnen och tjurade och ville gå hem. Nu är hon hemma hos min mamma tvärs över gården och vilar lite i lugn och ro och blir lite bortskämd en stund.

Senare ska jag och mami ner till djurkliniken här i stan och ge Nicko en till P spruta. Ska ta och kastrera honom på riktigt snart också men han får en till spruta sålänge. Myra ska dessutom kastreras till nästa månad. Skönt att få det gjort!

Jag är grymt godissugen just nu usch. :/ Skulle kunna göra vadsomhelst för en chokladkaka!! :(
Föresten. Såg halva ECLIPS i går!! :) Jättekul att se filmen fast man garvar åt de barbröstade gaykillarna haha :D De är bara för roligt :P Allt känns så fånigt när man läst böckerna. Verkligen. Filmerna är iaf roliga att se men inget slår böckerna. Den känsla som dem ger jämfört med filmerna är otrolig. Dock är de roligt eftersom de är mer action i denna film än de två första. :) Gud va ja skrattade i scenen där Charlie kommer och bryter grabbarnas tjafs haha

Nu ska jag busa med min hemmavarande unge.
/H

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se