Fullspäckad dag

Allmänt | 2010-08-06 | 14:24:25 Kommentera hΣr! 2 st

Är nyss hemkommen från Borlänge där vi köpte en ny dammsugare. Den var över min förvändan skitbra :) Älskar städgrejer haha. De sorgliga va att ja inte kom i håg att köpa en ny mopp. Suck. Den gamla bor i soptunnan den luktade inte hallontuss kan jag lova haha. Tyvärr räckte inte pengarna till färg just nu så de får bli i slutet på månaden men lika bra det. Hinner ja köra i väg sånt som ska slängas först i vardagrummet och kankse hinner jag hitta en ny säng till Mollsan också.

Nu ska jag i väg till stugan med barnen och ha en eftermiddag i solen tillsammans med min släkt. :) Kommer nog vara dödstrött i kväll. Phu.

I går såg jag filmen änglavakt. Den var sådär. Slutet var väl fint men annars tyckte jag nästan att Mikael Nyqvist spelade över litegrann i denna film. Han passade så bra i " så som i himmlen" men i denna känndes han lite malplacerad. Äh ja vet inte..de va nått ja fick för mig bara kankse :P

Trailer till filmen Änglavakt.


Kommentarer
Skrivet av: Buffy.dk

Svar: Ja jag förstår att en hund gör utfall mot barn som inte är snälla men Alica är hur snäll & försiktig som helst med djuren, hon rörde inte ens Kotte, då är det inte ok. Han gjorde ett utfall utan anledning. Skrivit ett svar till Inisen under hennes kommentar. Alltså, problemet är inte ensamtid, vi får hur mycket tid som helst ihop. Sen är A hur snäll & lugn som helst den ungen! Det är allt annat runt omkring & lämna bort A till någon känns inte bra.

2010-08-06 @ 15:27:51
LΣnk: http://buffy.dk
Skrivet av: Veronica

Sv; Okej.. ja jag ska nog ge det ett försök iaf. :)

2010-08-06 @ 20:17:54
LΣnk: http://sstromberg.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se