Hallen

Home & inredning | 2010-08-05 | 13:42:43 Kommentera hΣr! 1 st


Dörren längst bort i bild är entre. Första bruna dörren till höger är barnens rum sen är de tre (även om de inte vart så på bild) inbyggda vita garderober och sedan ett mellanrum tills den andra bruna dörren kommer som leder in till toan.


Gjorde en liten bild i paint på hur jag vill ha hallen. ( Vinklar o allt är inte helt perfekt ni får ursäkta mina kassa paintskills.)  Nu står valet mellan vitt eller valnöt (mörkbrunmönstrat) golv.
Nån som har nå tips på vad som kan passa bäst? Vi har nån ful brun matta nu så ja tänkte försöka komma i från den och få de lite ljusare i hallen men samtidigt kan ju vitt där bli ganska jobbigt iochmed att en hall blir ganska skitig och på vitt syns ju skit extra bra. Hm.... Sedan är jag faktiskt tveksam på rosa också haha...kankse blir too mutch..men jo..är ganska säker endå. Om jag inte får nått nytt galet infall. Hehe.

Kommentarer
Skrivet av: Maja

När det gäller golv så tycker jag att prio måste ligga på det praktiska, tråkigt javisst men det är inte kul att ha ett golv som konstant ser skitigt ut. Även om vitt kanske är att föredra rent estetiskt så är ett vitt "skitigt" golv betydligt fulare än ett "rent" i en mörkare nyans. Så jag skulle nog satsa på ett mörkare om jag var du. Så länge du inte kan få ett vitt golv med nåt slags mönster i som inte ser så skitigt ut.



Rosa är inte min färg riktigt när det gäller väggfärg men det kan nog bli skitsnyggt om man får till det snyggt. :)

2010-08-05 @ 21:39:10

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se