My dreamhome will be created

Home & inredning | 2010-08-11 | 21:09:48 Kommentera hΣr! 2 st


A real mess - nu lite mer tomt i detta rum.

Så mysigt att planera exakt vad som ska göras här hemma gör små listor med "att göra" grejer och inköpslistor. Grundtanken är väl att få de ljusare här inne och det känns som att fönsterkarmar och dörr och sådant skulle behöva bli vita. Har hört med hyresvärden om det och vi får se vad de säger. Antar de inte kommer låta oss måla iochmed de är mörkbrunlaserat på utsidan också. Trist. Vill verkligen få upp ljuset här. Spotlights och vita väggar samt ljust golv skulle nog också kirra det men då har vi nerskitningsfrågan när de kommer till golven. Undrar hur smutsigt ett vitt laminatgolv blir igentligen i en hall. Annars om man skulle satsa på samma ljusa trä som är präglat i plastmattan i vardagsrummet. Jag har kört fast känns de som. Var så säker på mörkbrunt förr men möblerna (soffan) vi lär ha kommer bli i mörkgrått och då blir de nog alldedes för mörkt med mörkbrunt golv tyvärr.

Men. Hjälp mig nu. Ska jag måla över fondväggen på kortsidan (på bilden)? Alltså vit. Eller ska jag låta den vara och måla resterande väggar helvita bara och en liten snutt färgstarkt där jag ska ha tv:n ELLER hela långsidan vid tv.n med färg?


Jaja. De va lite dravvel från mig såhär på kvällen. Nöjd för barnen sommnade så bra i dag trots att jag är själv med dem då Henrik jobbar dygn. PENGAR! Jippie! IKEA here we come ^^ Henrik börjar också bli intresserad av att få det fint här hemma nu och är så gullig när han jämför olika färgprover jag tagit hem till väggarna haha. Love ♥

Kommentarer
Skrivet av: Maja

Jag röstar på att behålla fondväggen som den är, tycker den är riktigt snygg, och sen köra resterande väggar vita. Om den inte hade varit en hyresrätt så hade jag kanske röstat på att ni skulle göra om allt till vitt, men med tanke på att man inte så gärna vill lägga en massa jobb och pengar på hyresrätt så skulle jag anse att fondtapeten är så pass snygg att jag skulle behålla den. Och hellre lägga krutet på nånting annat. Angående golven så håller jag med dig om att ljusa golv (som jag skrev tidigare) är snyggast med opraktiskt, och jag tror ändå att vita väggar kommer ljusa upp rummet så pass mycket att ni förhoppningsvis inte kommer störas så mycket av mörka golv, och andra mörka detaljer.



Jag bor själv i hyresrätt med mörkare golv och hade tidigare fruktansvärda färgade tapeter. Stördes så mycket av dem och tyckte att allt var fult. Men sedan gjorde vi om alla väggar i vitt och väldigt ljust grått och det gjorde enorm skillnad och då störs jag inte längre av de "fula" golven. Iaf mycket mindre än vad jag gjorde tidigare.



Och återigen, så jäkla trist att lägga pengar på nåt man inte äger. Man får nog räkna med att inte ha det tiptopsnyggt hemma då, utan mer "nöja" sig och bara åtgärda det vidrigaste. ;)

2010-08-11 @ 22:27:45
Skrivet av: Lina

Tycker du kan behålla tapeten, den var fin och inte för vanlig som många andra fondtapeter. men dörren som syns på bild tycker jag var fin, tycker alltså inte du ska måla den vit.

2010-08-12 @ 22:19:15
LΣnk: http://ladylinas.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se