She will be loved...

Deeper | 2010-08-07 | 21:40:12 Kommentera hΣr! 1 st



Idag känns de lite melankoliskt...jag vet ej varför. jag får verkligen mina ups and downs. I går dampade ja ur på om ja förhastar mig om vi fixar till här hemma eller inte och jag va verkligen på as-dåligt humör innan jag sommnade. Nu känns de mer ok. Ska småfixa och greja golven. Kommer inte bli farligt dyrt och vi kommer trivas bättre tills vi flyttar till nått med gård lite senare när vi har råd.
Jag känner bara jag vill ha mer action snart. Vill de ska hända nått. Vil göra galna saker med min älskling. Vill ut och dansa röven av mig, ut i natten och ränna lite :P Vore härligt. Får nog åka i väg å roa mig lite snart. Vore kul.

Jag har haft en svettig dag med mina små ungar i dag. Vart kvavt å skit. Har vart i lekparken en sväng, till affären  och sedan har vi badat och kikat på Madicken på tv. På kvällen var det Pippi på tv:n och Molly somä r galen i pippi missar hela programmet bara för att hon står vid mig och spärrar upp ögonen och säger "Mamma Mamma titta titta Pippi Jaasump, Pippi Jaasump (pippi långstrum) haha. Sen hade hon värsta rejset här tills hon kom in i stora sovrummet och bara lade sig brevid oss - jag hade gett upp - och sommnade på 3 sekunder haha. De är verkligen fullt ös medvetslös på den ungen.

Nu: Bad, The, sen soooova :)

Kommentarer
Skrivet av: sofia

Borde inte hjalmarssons stå för lite nytt till lägenheten ? ring fråga dom.

2010-08-08 @ 10:11:14
LΣnk: http://echoings.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se