Utbrott delux

Barnen | 2010-08-16 | 14:31:44 Kommentera hΣr! 3 st



Molly fick ett hemskt utbrott i dag som varade nästan över en halvtimme där hon skrek upp sig så hon hade svårt att sluta. Det kom bara hesa kraxanden till slut de lät som luften tog slut liksom :/ Usch då blir man lite orolig. Typ affektbeteende. Skriker tills hon blir okontaktbar. Hon var tvärförbannad för hon inte fick sitta i vagnen framför tv:n som jag försökt lägga henne i för att sova lunch i tidigare. Jisses. Helt skogstokig blev hon.
Vi har vart en snabb sväng ner till barnens nya förskola i morse. åå jag vill sätta i gång med den sabla inskolningen NUU men de är ju 3 veckor tills jag börjar skolan så vi får hålla oss tills nästa måndag med att börja skola in. Jisses. Vi får ta extra krafttag denna vecka och försöka orka med. Hu. Det är snorkämpigt att hela tiden försöka reda ut deras bråk och tjafs och att försöka hålla sig utanför lägenheten så mycket som möjligt. Hunden orkar inte gå iochmed sina knän men man måste endå försöka aktivera henne och ha henne med så hon får åka i syskonvagnen iblnad. I dag fick vi iaf recept på antiinflammatorisk och smärtstillande medecin som vi ska ge henne för att lindra tills vi ska operera henne vilket nog måste ske denna månad som följer.

I kväll blir de chips och dipp till "Det okända" Hoppas vid gudarna att barna sooover då..:/ De har vart lite si och så på sovfronten ett tag. Tidigare va man benhård på att de skulle sova innan 7 typ men nu orkar man inte ta dessa fighter barnen bjuder på VARJE gång de är läggning. Om inte en av dem stupar i soffan emn de är SÄLLAN. Hm. Trött är nog bara förnamnet. är för övrigt helt förvånad jag fått skriva detta inlägg i lugn och ro men de beror nog på att vi ut med dem nyss och blåste gigantiska såpbubblor. Ha så häftigt. Vill ju ut och leka med de själv utan barn sen :P Var ju jättekul Samma tyckte Henke :D

Föressten: Mer fullkorn mindre socker och färre tillsatser måste de bli här. Kanske kan ha inverkan på barnens beteende och på ens eget mående i övrigt.
Projekt projekt.

Kommentarer
Skrivet av: stine

ja, jag är helt beroende av det där sköljmedlet så underbart hehe

du är den enda jag hört som också gillar det :)



kul att du hittade till min blogg.

ska försöka ge feng shui tips varje dag till er, sen är det bara att vi kör på´t ja har aldrig användt feng shui förut, så jag följer tipsen själv också :)

KRAMAR

2010-08-17 @ 19:29:33
LΣnk: http://pokerfrugan.blogg.se/
Skrivet av: Stine

vet faktiskt inte vad den heter, men kolla deras hemsida (ikeas) - belysning så ska den finnas där

2010-08-17 @ 20:09:12
LΣnk: http://pokerfrugan.blogg.se/
Skrivet av: sofia

Jo hon säger att han slutar ganska snabbt efter att ja gått, så de är ju skönt. sen hade han varit jätteavslappnad idag hela dagen, vilket också var skönt. fy så stora dom blir helt plötsligt när dom börjar på dagis/hos dagmamma! hoppas det går bättre för er nu och skola in båda barnen på nytt ställe!

2010-08-18 @ 20:44:37
LΣnk: http://echoings.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se