Kupolen

Shoppat | 2010-12-27 | 16:54:30 Kommentera hΣr! 0 st

Usch det känns som att man shoppat sig trött nu (endå handlade jag bara för mitt presentkort) och endå ska jag beställa ett nytt objektiv till min kamera som jag bokat i kväll också och så är inhandlandet av prylar till katträdsbygget kvar..phuiii...ett presentkort på färgaffären har jag också som ska handlas upp men jag spar lite på det tror jag. De är inte lätt att inte va van att handla haha. Vi gjrode mellandagsrean på Kupolen i dag. Gosh....folk ÖVERALLLT. Jag drömde i går om en folkhop som skulle springa över mig samt att jag gömde ett lik....normalt AB. Nej. Haha..... tror de va mellandagsrean som kom över mig i drömmen :P Fattar dock inte vart liket kom i från. Hm. Kankse har å göra med det luktar typ..död människa i morsans trapp och vi har länge spekulerat om de är nån som ligger och ruttnar i nån lägenhet :(

Köpte fina saker för mitt presentkort på Lindex. Fina jeansshorts som var lite mörakre att matcha med det mesta, en somrig top som jag kan kombinera med nån av mina skinnjackor. :) Loves it! Ett blommigt linne i siden också Supersnyggt var det. Kommer passa superbra till shortsen!

Barnen är helt övertrötta. Linnea var med på Kupolen och skötte sig kanoners och Molly var hemma hos mamma.

Nu ska jag fortsätta laga mat och plocka i ordning här hemma. Det behövs verkligen! I kväll ska vi nog kika lite på sista sagan om ringenfilmen för att pröva tv:n lite mer :) Kommer bli mysigt. Sen ska jag fan inte stressa o fara nå mer på ett tag. Vill mest vara hemma nu och få i ordning. Att ha städat är verkligen underskattat. Man blir lugn i hela huvudet när de är ordning och reda. Så så får det bli.

/H

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se