Årets varmaste dagar?

Allmänt | 2010-07-04 | 20:06:34 Kommentera hΣr! 0 st










Balkongbus ♥

Fy satan i gatan vad det har vart varmt. Jag dör...jag avlider..jag får panik. Usch jag blir helt knäpp när de är såhär varmt..det är som ett gå runt i en bastu. Tänk på den friska sköna hösten...ahh..längtar hehe. Kommer nog ångra jag sagt detdär men va fan de fins ju kläder. När man svettas fast man tagit av sig varje jävla trasa så är de inte roligt längre men kan inte fly så att säga.
Nej nog med gnällandet.

Vår dag i korthet. Tjat o bråk.

Barnen har också vart värmepåverkade och gnällt o haft sig. Molly har dock bara vart sig själv hela dagen gjort så mkt rackartyg hon kommer på. Hon är värre än Emil i lönneberga...hua. En överaktiv Emil i Lönneberga på speed.

JAG HAR SLUTAT RÖKA!!! Jag har inte rökt på hela dagen och de är jättejobbigt jag är verkligen supersugen men de får faktiskt vara nog nu. Tammefan....de är ofräsht och dyrt!! Farligt..onödigt.......!!!

I går hade vi lite barnvakt och drog ut och spelade Kubb och gick sen hem och körde lite sharader. :) Mkt trevligt!!
Nicko och Myra leker mer och mer nu och de är så härligt. Nicko tar hand om lillan så fint och tvättar henne mellan varven när de leker. Haha. I går hittade Myra upp till Nickos utkiksplats på ballen hehe...så stolt så när hon stog där och kikade.

Nu ska jag och drarling ha ett LOST marathon och dricka lite cola och äta chips!! :) MUMS!

/H

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se