Gnäll gnäll gnäll

Allmänt | 2010-07-06 | 15:11:45 Kommentera hΣr! 0 st



Jag funderar om man kan sälja gnällighet på E-bay? Göra nån remix och sälja skivan som "swedish kid whines" Shit...hon står bara o gnölar o gnäller även om hon får vara med mig så ställer hon till rackartyg. Molly snackar jag om...Tar jag in henne i köket så ska hon upp och hoppa på köksbordet (som är lite rangligt = Farligt) och nej..de är inte bara att åka och köpa nytt soffbord eller ens bilbarnstol som de ser ut nu. De suger. Ekonomin finns verkligen inte nån stans. Skönt att sverige har ett bra system som hjälper till när ingen annan utväg finns. :( Sambon söker jättemkt jobb iaf och jag väntar med glädje på skolan igen i höst. Då rullar äntligen pengarna in igen.

Jag lagar god middag just nu. Mums :) Jag är lite stressad i magen just för Molly för hon drar fram allt..gah. Kattlådan har ja ställt tillbaka 5 ggr i dag och jag sneglar skadeglatt på folk som ska få barn snart men jag antar de får små änglabarn som sover och beter sig som de ska. Gah. Vill nån ska förstå. Finns de nån småbarnsmamma med en annan överaktiv tvååring så hör av er.

Linnea gullet ligger i soffan och kikar på lite tv. Slappnar av och pratar lite med sin lillasyster som står och säger "ni-nea!! ni-nea!!" Hon kan så många ord nu helt plötsligt. Finger,(fin-ge) klänning (känning) handla mm och hon är inte ens 2 år än..eller hon fyller den 31:a. ;)

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se