Lycka och livet

Allmänt | 2010-07-20 | 18:37:02 Kommentera hΣr! 0 st


Bild från sthlmsresan.

Idag har det vart tvära kast. Precis som de kan va i en PMS bruds liv. Just nu är de inte alls rätt veckor för mig haha. Jag fick ett utbrott som värsta treåringen i morse o grinade o skrek så tårarna bara sprutade. Mkt moget haha.
Nu sitter jag och lyssnar på en skön lugn låt och försöker varva ner efter ytterligare en galen dag. Barnen är så himla intensiva att ja bara vill gå och gömma mig eller börja grina när som helst. Vet inte hur ja ska få de att bli lugnare. De är så intensivt hela hela tiden. Jag älskar verkligen mina barn men de är så himla tufft just nu bara :( Iallfall mestadels av tiden.

Idag har det detta jobbiga till trots hänt BRA saker!

Tex: : ÄLSKLINGEN HAR FÅTT JOBB!!! :)
Så himla härligt. Äntligen slipper vi leva på småsmulor jämt. Vi kommer ha råd att göra lite roliga saker då och då. Samt att vi slipper gå hemma och slita på varandra varenda dag ;) Jag blir själv hemma med kidzen tills lite in i agusti då jag ska skola in barnen på nya förskolan. Får nog ta lite hjälp av morsan där så vi kan skola in dem samtidigt om Henrik jobbar.

Jag ska inreda i höst YEJ! Alltså de låter absurt kankse att ja är så glad över detta men vi har INGET nyköpt i inredningsväg alls. Bara väldigt gammalt och utnött. Kommer kännas härligt att kankse kunna köpa något nytt också som bara är vårat att sätta prägel på.
Fixa en ny soffa och ordna fondväggen. Its gonna be lovley!

Dessutom har vi i dag fått en liten tjej som VILL åka bil!! woho! Hon hoppar in själv nu och är posetiv. Känns så kul! Nu saknas bara en bilbarnstol till så är vi i rullning ordentligt.

Nu ska jag försöka varva ner ytterligare och vänta på att Linnea ska sommna så vi kan äta vår goda grekiska sallad med baguetter och iskall cola :) gott gotti gott gott!! :D

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se