App lapp sa att du slapp

Allmänt | 2010-07-16 | 17:30:44 Kommentera hΣr! 3 st

I dag har vart en mysig dag. Har sovit lite lunch idag medans älsklingen lagat god middag: köttfärsås och spaghetti med Linnea. Käkat och sedan bara tagit det lungt och Molly sköter sig jättebra. Iaf nu på eftermiddagen brukar vara åt helvete vid denna tid annars. Vi har åkt BIL idag med henne!! :) Vi bara åkte med henne. (med henne i mitt knä) runt kvarteret till en lstor lekpark de brukar leka i. INTE ETT JÄVLA LJUD!! Alltså hon förvånar mig STÄNDIGT ungen. Helt amazing. Nu kankse vi snart kan åka som en normal familj o göra saker. Säterdalen vill jag hinna med innan sommaren är slut iallafall. :)

Sitter o smuttar på en kall kaffe m mjölk och socker. Mums. Mitt sockersugsbot.

JAG SAKNAR MIN PIERCING!!! Suck....så fort jag får pengar så ska den dit i gen. Jag var verkligen mig själv med den..när den försvann försvann allt mitt pepp typ..låter helsjukt men jag känner mig 100 ggr mesigare o mjäligare utan den. Blä...wannit back.



BTW: Jag är så sjukt nöjd med den nya designen!! Synd folk inte kommenterar så ofta bara...ni är lite dåliga på det!! *hötter med fingret!*

Ha en fin helg alla!!
/H

Kommentarer
Skrivet av: Maja

Jag är en av dem som kommenterar dåligt, trots att jag läser din blogg varje dag. ;)



Din nya design är skitsnygg i alla fall!! Och kul att det går framåt med Molly, jag förstår din glädje.

2010-07-16 @ 18:54:47
Skrivet av: Mia

Vad kul att du skrev hos mig. Nu fick jag ju möjlighet att kika in hos dig också. Me like! Inte sista gången jag är här. Sjukt snygg i håret är du med. <3

2010-07-16 @ 21:53:37
LΣnk: http://blogg.miawiborg.se
Skrivet av: misse

Jag hör också till dem som läser, men aldrig kommenterar. Tycker också att du ska vara sjukt nöjd med din nya design, för den var verkligen snygg!

2010-07-17 @ 22:35:12

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se