Tankar

Allmänt | 2010-07-06 | 11:00:14 Kommentera hΣr! 1 st


Ska kankse knäppa lite mer "hemma hos oss foton".

Handlade lite på Lidl med pluttan nyss. Stora tjejen lämmnade jag på dagis i morse. Sista dagaran där nu sedan får de äntligen byta. På Torsdag går hon på ledighet i 4 veckor. (hjäälp hur fan ska vi orka!!?) Så skönt att få mer hjälp sen och mer avdelade enheter. Som det är nu på det stället de gått så har de dagiset inhyst i ett lägenhetshus med skjutdörrar så barnen kan störa varandra. Det kan mycket väl inverka på Mollys "upp i varv" beteende för hon behöver lugn och ro och fokus för att klara att hålla sig lugn.

Jag har sånt fruktansvärt röksug. Jag har dock vinnarskalle och vägrar ge upp så jag hålls med mig själv trots de är tufft. Vill ha något att göra....förr kunde man iaf gå ut och ta en cigg när det vart tråkigt för att bryta lite men nu är man tvungen att bara sitta här....fy fan. De är hemskt. För er som inte röker är detta nog svårt att förstå men att bara gå ut och säga till sin partner "ska vi gå ut och röka" har vart nått mysigt man gjort tillsammans och nått lugnande när allt annat gått åt helvete så nu har man inte dendär trygga grejen längre utan är utlämmnad åt att kämpa med sitt sug i mot nikotinet och känslan av att hålla sin lilla cancerpinne :/


Kommentarer
Skrivet av: Maja

Jag förstår verkligen hur det är att kämpa emot röksug och den där "saknakänslan". Det är en stor grej och en jätteomställning. Men försök tänk positivt när det är tufft. Istället för att fantisera om hur gott och mysigt det är så tänk istället att det är dyrt, ohälsosamt och vad du vinner på det.



Du är skitduktig så kämpa på tjejen!!

2010-07-06 @ 18:40:13

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se