Jävla dagis skit

Barnen | 2010-06-23 | 14:48:46 Kommentera hΣr! 1 st

Nu är det verkligen på tiden att försöka byta dagis för dethrä funkar inte längre. Inte för dagispersonalen iaf coh det gör mig så förbannad. Jag känner mig inte välkommen med vår lilla tjej längre. Linnea funkar de utmärkt för men molly klarar de inte av längre tydligen de vill hon ska vara där färre och färre timmar för hennes skull säger dem. men hon är ju pricis lika dan hemma. De har nog bara inte utbildningen eller resurserna/engagemanget att ta tag i henne som den person hon är. De är ju ett privat dagis så jag undrar om de gjort såhär med varenda stökiga unge de fått. Fått dem att känna sig ovälkomna så föreldrern beslutar att byta dagis i stället för att de ska kunna va ärliga och säga rakt upp och ner att de inte har resurser nog att hantera barnet.

Jag blir så ledsen och förbannad. Som vi har kämpat med inskolning efter inskolning. Så mkt av min pluggtid som gått åt. Nu kommer vi får börja om på ruta 1 igen på NYTT dagis. Måste veta vad de har för inställning till barn som kankse avviker lite från normen mm innan jag låter henne börja.

Så synd för Linnea som skapat bekantskap med många barn på dethär gamla dagiset men situationen börjar bli jobbig nu och vi måste se om ett kommunalt dagis kan ge oss mer vad gäller stöd i denhär situationen som vi är i med Molly då hon är mkt stark,envis har lätt för att gå upp i varv och svårt att slappna av. Dessutom så slåss hon och bråkar för att jävlas rent ut sagt. Vi kämpar varje dag. Idag brast det för img och jag ringde älsklingen som lovade att hjälpa mig att fixa alltdethär. Skola in, prata med gamla dagiset mm.....så himla bra. ♥ dej älskling!

De tror de ska bli bättre om jag har henne så lite som möjligt där men det är ju ingen lösning för i höst måste jag börja plugga igen. Det känns mer och mer som att hon inte är välkommen där så nu söker vi nytt dagis och ser om de kankse kan ta hand om hennes livliga personlighet på ett bättre sätt.
Jag orkar inte känna att Molly är så jävla annorlunda hela tiden. :/

Kommentarer
Skrivet av: Buffy.dk

Tkr dom verkar inkompetenta!! Gah, blir så irriterad!

2010-06-24 @ 09:26:18
LΣnk: http://buffy.dk

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se