Midsommarpanik

Barnen | 2010-06-24 | 12:38:48 Kommentera hΣr! 2 st


Stora tösen i mindre format. (Kolla lockarna!) ♥

Har tagit hem lillungen helt nu i väntan på en annan lösning. Linnea går kvar sina 15 /h i veckan då hon ÄLSKAR sitt dagis och verkligen får ut nått utav det. Dock är jag helt slut. Molly är väldigt påfrestande och är överallt och ingenstans. Skulle vara skönt med ett dagissamarbete men nu ska vi hitta några vettiga med vettig pedagogik som kan hjälpa oss. Får nog bli efter sommaruppehållet iallafall och det blir inte förrens i slutet av juli. Hua. NÄSTAN tur killen inte fått jobb än så man kan hjälpas åt litegrann. Dock sätter hennes bilskräck stopp för planer såsom att åka till sjön eller skogen. Men men.....de kankse hjälper om vi tränar mkt. Jag känner bara att orken inte räcker till.
Ser iallfall framimot min lilla katt som är MITT roliga. Mitt intresse liksom. Ok en till utgift och ett till ansvar men endå MITT INTRESSE! Jag kommer gnälla mkt i fortsättningen också men det får ni tåla ;) De är ingen dans på rosor med två barn. Det är det verkligen inte. Jag önskar bara att det kunde få vara lite lugnare på ena ungen. Då hade jag orkat bättre. Nu blir jag blixtrande arg och fruktansvärt ledsen flera gånger om dagen pgr av henne. Min arm är blodig och sårig på grund av att hon rivs och nyps och håret kan hon riva i när som helst. Hon sparkas och slåss och slår både hunden och katten.
Byggde en stor fet kattgrind i går som täcker halva sovrumsdörren. Bildbevis kommer. Myra ska inte behöva bli utsatt för Mollys beteende. Hon kommer få lugn och ro tills hon vuxit till sig och får givetvis spatsera runt som hon vill nattetid eller när det är lungt här hemma såklart. Men en liten säkerhetsgrej bara. Känns bra.


Kommentarer
Skrivet av: Petra ♥

svar: tack för låttipsen! :)

2010-06-24 @ 15:05:22
LΣnk: http://petras.blogg.se/
Skrivet av: Maria

Oj det låter jättetufft med Molly! :-O Har inga barn så jag vet inte vad man kan göra åt sånt.. men borde man inte kunna få hjälp och stöd av barnavårdcentralen?

2010-06-24 @ 20:20:43

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se