Varför blogga när de finns facebook?

Allmänt | 2010-06-14 | 08:57:55 Kommentera hΣr! 1 st


Lilla MYRA

Har verkligen blivit dålig på att uppdatera här. Skriver små noter hela tiden på Facebook så om ni vill hålla er uppdaterade om mitt tråkiga liv kan ni väl adda mig där. haha.

Igår tillbringades dagen med småttingarna själv rån Lunch ca . Henrik var i Mora och hämtade våran bil!!! :) åå Jag är så glad nu för nu kommer vi kunna bli självständiga. Åka och göra vad vi vill när vi vill!!! AWSOME!!!
I dag ska jag skicka i väg honom och Linnea och lämmna skräp och kankse handla. :P

Potttränar Molly för fullt. Hon sätter sig på pottan hela tiden men inget kommer. Hehe. Hon lär sig väl snart hoppas jag. De vore roligt om hon blev dagtorr över dagislovet precis som Linnea blev när hon var två år. Dock var ju hon lite äldre då ca 2,5. Men vi kan ju iallafall prova.

Nu är jag sugen på o hämta lilla MYRA. Hon är så tokigt söt. Gah. Ska köpa lite smått och gott åt henne snart. Jag och älsklingen kan ju åka till Borlänge nu själva och handla :P Vi åker nog till djuraffären där så jag kan shoppa på mig lite grejs till lillan. Prinsess halsband, vippor, Iams kattmat (det var hon van med sen hos uppfödaren) och lite nya leksaker kankse. Sedan hoppas jag på att hitta lite kokos eller sisala matta på Rusta kankse så jag kan fixa ett tillfälligt klösträd åt katzen :) Får köpa ett riktigt i höst. Ska köpa ett vitt och fint.

Vill köpa ny soffa också. En ljus en eller en svart i skinn/fejkskinn. Den från Jysk är helt ok faktiskt. Med divan.

Sen borde jag sluta röka också. Fan.

Nu drar unge nr 2 i mig.

Bye

Kommentarer
Skrivet av: Sophie mamma till Nellie

Men jösses vilket sötnos!!! :)

2010-06-23 @ 23:13:40
LΣnk: http://beylejd.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se