Ingen panik alla på en gång. ^^

Deeper | 2010-03-14 | 11:02:51 Kommentera hΣr! 0 st



Idag är det en sånhär dag när jag bara vill ruska av mig barnen hur dumt de än låter. Men jag får typ panikångest när de klänger på mig och jag inte vet vad de vill riktigt. Då vill jag bara de ska roa sig själva.
Jag tappar orken ibland. De är jobbigt. Vissa dagar är verkligen såhär. Då känns de som att jag går i taket på allt. När Linnea tjatar eller när molly står och bankar mig på benen.
Då blir jag avis på att älsklingen kan sitta i fred vid sin dator och göra vad han vill. De har liksom accepterat att han sitter där han sitter.
Undrar om jag hinner hem till mamma i eftermiddag och plugga lite? Vore bra för jag har kommit lite efter. :-/
Jobbigt när de finns så mkt att göra och så lite ork och lust. Är stressad också för jag borde skriva matlista inför veckan så pengarna räcker. Hatar alla måsten.
Borde och måste också tömma Mollys rum på saker så de kommer ner i källaren. Men kankse ska man skita i måsten som inte är livsnödvändiga tills orken infinner sig? Typ så jag börjat tänka för att må bättre. men i dag har jag en liten dipp.
Korv med bröd till lunch haha mums. Smakar grillkväll därför gillar jag det.

Nu ska jag börja steka på lite. Hoppas ni får en fin avslutning på veckan fölks! PÅ ONSDAG SKA JAG ÅKA SLALOM MED MY LOVE!! YEJ!

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se