Vikt och träning.

Allmänt | 2010-03-21 | 20:03:30 Kommentera hΣr! 1 st


Ska hållas platt!

Tänkte jag skulle skriva ett litet inlägg om vikt och träning för mig själv här i bloggen. Jag har efter jag fått barn gått o blivit lite halvt mammamullig. Har faktiskt ingen koll på min vikt eftersom vi inte äger någon våg. Det av flera anledningar. Jag har haft ätstörningar i yngre ålder och vill inte bli våg-fixerad. Just nu skulle jag tippa på att jag väger runt 60 kg.
Som minst när ja hade ätstörningar vägde jag 48 kg. Inte så jättelite kankse men det räcker och blir över och de mentala spår de sätter är grova.

Jag vill iallafall ner ett par kg nu. Eller vill iallafall hålla mig såhär smal som jag är nu och tänkte fortsätta köra med min GI inspererade kost. jag kommer inte hålla något strikt shema eftersom mina tvångstankar lätt smyger sig på då utan jag kommer bara helt enkelt att fortsätta äta som jag gör men med mer sallad till maten än tidigare. Försöka äta så mycket så jag blir lite mättad innan maten + att det är nyttigt också.
Mina favoritgrönsaker är Broccoli (frysta små buketter som legat i kokande vatten ett par min och sedan avsköljd med iskallt vatten så den fortfarande är knaprig liksom. Överkokt är fruktansvärt!)
En vitkålssallad (pizzasallad) är alltid najs. Haricovedge är riktigt gott det också. Samt ugnsbakade Gi grönsaker (ovanjordväxter) Paprika i olika färger, purjolök, blomkål, broccoli igen samt nått annat.

Jag gillar tomatsås till kött och annat. Så de blir det en hel del av. Försöker till den maten om jag bara äter tex köttbullar med tomatsås och sallad äta fullkornsknäcke (vasa sport) med ost på så jag blir mätt och får i mig fett samt lite nyttiga kolhydrater.

Ska försöka hemmaträna lite men de är inte de viktigaste tycker jag. Dansa, va med ungarna och hundpromenader räcker för att hålla mig i form än så länge. Sen vill ja gjärna punktträna magen lite.
I sommar blir de nog mer Parkour så då får man ju allsidig kroppsträning också. Det blir nog en del löpning då också.
Ska faktiskt prova sluta röka. Ska testa de otroligt okvinnliga alternativet smus. Men dock bara Mini. Catch Mini eukalyptus haha. Hatar allt annat snus. :D

Nu får de räcka tills vidare. En idealvikt för mig skulle vara på runt 55 kg tror jag. Det skulle jag vara nöjd med. Har iallafall Small igen men Medium går ju också men är inte en trång Medium som förr när ja vägde run...70?

Kommentarer
Skrivet av: Räven

Hahaha gudars vad jag känner igen mig! Längtar som fan till sommaren, eller åtminstone våren när de sopat gatorna :D PARKOOOOUR :D Såg du bilden på min pojkväns ben? Han slog ju i när han var ute och sprang, fortfarande toksvullet. Vi får ha parkourdejt helt enkelt!

2010-03-30 @ 15:33:05
LΣnk: http://rodrav.wordpress.com

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se