Kanske världens tråkigaste person

Allmänt | 2010-05-08 | 22:37:28 Kommentera hΣr! 1 st



På senaste tiden har jag börjat känna mig helt avslagen. Som en ljummen sockerdricka. :( Allt känns medelsvensontråkigt rutinaktigt och bajsigt. Barnskrik, barngnäll, o hundskall o stress disk städ tvätt o plugg.
I morgon ska jag ut och fira mamma i sommarstugan. Hon fylller 50!! Äta go middag o umgås med bror o syster o morföreldrar ska jag också. Härligt!! :)

Känns som att jag är helt off till allt dock. Allt känns så tråkigt!!! Gah!!! Jag hatar att vi inte har pengar just nu o att vi inte vet hur de blir med jobb. Vet nån nånstans man kan söka så hör av er snälla. Jag har fan panik :(

Sen att ja går dragande med en infektion sen den sista april gör inte saken bättre. Halsen är helt svullen och svider o värker. Har sovit flera gånger i dag. Tror att de är dax o kolla upp mig på VC på måndag. Sen har vi innedagar på skolan också på tisdag och onsdag. Blir trevligt :)

NU får vi se om ja ska hinka lite mer vatten och sen ska jag hoppas på att sambon ska sluta spela för vi skulle ju kolla på film!!
/H

Kommentarer
Skrivet av: Johanna

hemtjänsten här i stan söker folk!

2010-05-10 @ 05:56:31

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se