Katt,bil,plugg

Allmänt | 2010-05-14 | 12:37:38 Kommentera hΣr! 0 st



Känner mig värdelös som skriver allt ja har för mig på facebook. Suck. Det borde vara här jag ska kladda men men. Jag blir galen på Linnea just nu som tjatar om ALLT. Hon ska ha allt och göra allt. Samtidigt. Hon upprepar sig 100 ggr om hela hela tiden och gahhhh ja man blir lite tokig.
I dag hoppas jag att älskligen kommer hem med en BIL!! De var och kollade på den i går. ACC, cd + ubs spelare,tonade rutor, skinnsäten (fejk men endå) vinröd Fin :) ååå hoppas hoppas!!! I så fall bär de av en tur till Falun till Alex och hälsa på. Trevligt. Mysigt o bila med min darling!! Även om han kör som en polsk biltjyv imellanåt :P haha.

Försöker få Molly att sova och nu ska Linnea bada med sin pappa snart. Det regnar som bara den ute och de är värsta växthuskänslan. Det är ganska mysigt endå för allt blir så grönt :) Jag får värsta lusten att gå en lååång promenad med bra musik i öronen. Synd bara att mina lurar till telefonen är kaputt o att de bara finns matpengar i plånkan.

På måndag ska det sökas jobb och göras sista rycket med plugget. Härligt. 1 år avklarat snart på min utbildning till förskolelärare!! bara 2,5 år kvar sen mohahaha...låter mkt men de går nog snabbare än vad man tror.

Föressten är ja helt kattkär nu. De är så mysigt o roligt med en social katt som springer efter en. Han är med på allt lilla Nikko. Han hoppar upp när man gör the, han kollar när man badar, när man borstar tänderna och när man kollar på tv är han tätt in till. Buse är vad han är. Han kloade mig i tummen dock när vi busade i dag så jag är alldedes uppsvullen (är lite allergisk mot just rivsår från katter). Nu är ja sugen på en liten polare till honom. Vill dock ha ras-katt men vet inte vad för sort. Har funderat på en lila burmatös :) Vore nått. De är så himla vackra och ska också vara mycket sociala och roliga.




Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se