Updates

Allmänt | 2010-05-18 | 20:32:23 Kommentera hΣr! 0 st



Hey alla. Eller om de är nån som läser bloggen ni är så dåliga på o kommentera så jag vet ju inte vilka som är här o tjyvkollar. Tänkte säga lite om dagarna som vart. Jo de har vart bra tack själv?
Nikko har hunnit rymma, hunnit bli redigt jävla könsmogen (läs skrikig och pipig) jag har hunnit gå ut med honom i halsband o koppel vilket inte va en så bra i de. I morron kommer dock ett sele på posten som ja ska använda is tället. Är vettigare. Jag har insett att många killar är totalidioter. Finns folk omkring en som man inte trodde sånt om men men. Sen har jag hunnit få panik för sommaren är ju fan här. Måste måste måste ha ett jobb. Vill inte vara hemma och ha panik med två småbarn i en trea. Skitungen Molly kan ju inte åka bil så de blir en lagom rolig sommar för barnen om vi måste va hemma. :/ Så vi letar jobb.

Nu ska vi kika på film och jag ska klura vidare på hur ja ska fixa hallen i morgon :) Kommer bli fint. Spec om de dyker upp mer pengar. De kommer bli KANON :) Spotlights, vitt golv, bort med hatthylla upp med snygga krokar o tavlor mm. Yej!

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se