Dax å knyta i hop?

Deeper | 2011-04-13 | 21:00:24 Kommentera hΣr! 3 st

Känner återigen lust att bara lägga ner bloggskiten. Har verkligen inget roligt att skriva, vårt hem är ett kaos av grejer jag försöker få ner i källaren. Har inte hunnit köpa våra nya möbler än så jag vill inte fota nått o lägga upp i bloggen för allt känns bara skabbigt fattigt och fult. Våra sängar har inte ens ben liksom hallå.

Vår soffa som ja håller på att bygga blev skrattat åt av en som jag trodde förstog mig. Är lycklig för den har inte kostat mit något hittils förutom överdragen. Och JA de är en facking soffa men ingen som man köper färdig. Denna soffa lägger jag ner tid energi och kärlek i. Den är bred fet och kommer bli fin som fan när den är klar vilket den blir allteftersom.

Aja. Känns tråkigt å blogga. Vet inte vad jag ska skriva förutom att livet är en enda snurr. Barn o pengar o mat o ute o inne och fram coh tillbaka. Ont i magen och i huvudet har jag haft hela dagen. Uschans :/ Snart ska man iaf krypa i hop bland sina stora soffkuddar och inta lite gott The och ta en eftersläntrande kantarellmacka. Sådeså. Lite Big brother på det också sen hopp i säng. Kankse en film med darling också! Se klart Harry Potter borde vi göra.

I morgon blir de nog iaf lite foton i bloggen för det blir en dag ute i naturen. Härligt iaf :)



Kommentarer
Skrivet av: veronica

ja det var jätte otäckt. Man kan verkligen inte lita på medtrafikanterna i trafiken. Lika om man ligger på omkörning så svänger bilen man kör om, ut i min vägbana. DET är jag jätte rädd för. Ja menar hur många kollar bakåt innan dom svänger ut.. egentligen! INGA. ;s eller för min del får ja hoppas att alla gör det :p haha! Ursh ;s

2011-04-14 @ 09:43:03
LΣnk: http://sstromberg.se
Skrivet av: Emma

Det tar tid att få ihop en fin lägenhet och det får ta den tid det tar. Speciellt när man har mycket på schemat och så. Taskigt av din kompis att skratta men bygg på tycker det är väldigt spännande med ditt bygge! Kör på tycker jag! Nu är våren här! :)

2011-04-14 @ 14:47:48
Skrivet av: Maja

Jag hoppas att du fortsätter blogga! :)

2011-04-14 @ 19:53:28

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se