Hobbys

Deeper | 2011-04-08 | 20:41:21 Kommentera hΣr! 2 st


Fota - en av mina intressen

Nu till detdär jag funderat länge på. Hobbys. Svärmor tyckte när jag klagade på sambon att han skulle bort och rollspela (som är hans fritidssysselsättning) att jag borde skaffa mig en hobby så jag kommer ut utan barnen och gör något. Seriöst jag blir lite fundersam. Hobby....vad är en hobby. Är en hobby nödvändigtvis ett intresse? Då är min hobby fotografering. Men de är lite svårt att genomföra kvällstid i mörkret. Webdesign, bildedigering, bloggläsande, rita måla och framförallt planera och inreda. Skissa upp olika möbler som jag skulle vilja bygga mm. De är en hel idevärld jag har inom mig. De är min passion och mitt intresse. Jag kan även läsa som sysselsättning. Men är dessa hobbys? Jag gör ju dessa saker i hemmet och för mig själv. Jag trivs ganska bra själv. Måste man söka efter en sysselsättning att göra gruppvis? Jag tycker sådanthär är förvirrande.

Känner mig å ena sidan lugn med att jag kan syssla med mina hobbys i mitt vardagsliv i stor mån även när barnen är vakna och hemma. Å andra sidan känner jag mig misslyckad när jag inte har något "utanför" vårt familjeliv liksom.

De skulle vara shopping..mohaha. Då tar ja gjärna barnledigt. Men de blir ju någon gång i månaden bara man åker i väg och handlar pryttlar och liknande. Kassan har ju inte vart så snäll mot den hobbyn direkt. Men de kommer jag nog kunna ta igen snart. De ser ljusare ut för oss på pengabiten. I love it! :)

Men nu undrar jag. Vad har ni för hobbys? Vad har ni utanför familjen?

Kommentarer
Skrivet av: Jos.

Min livspassion är mina hundar - och den hobby jag har är utställningar, uppfödning och kurser och aktivitetet osv i ämnet hund!

Hundar gör mitt liv värt att leva <3



Tycker det var en underlig komentar av din svärmor, du har ju hobbys - du målar, du fotar, du styr!

Du har dessutom dina barn som du gör aktiviteter med både själv och i grupp.

Och NEJ en hobby innefattar inte alltid och per automatik andra människor!



Stor kram

J.

2011-04-09 @ 16:33:43
Skrivet av: Linnea

Megafin sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-05-07 @ 18:16:13
LΣnk: http://smsalåna.nu

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se