Liten update innan vi drar till Ikea!

Allmänt | 2011-04-24 | 08:06:59 Kommentera hΣr! 1 st

Vår 9 årsdag vart inte som vi trodde. ungarna va värre än värst och vi hade stora problem att natta dem. Vi va hungriga som två svultna ledsna hundar och Henrik började dilla om björn på nibbleberget på utkiksblatsen där vi först tänkt grilla. Sen tänkte vi oss gården härutanför och äta inne. Men när vi sedan kännde på kvällskylan så va nog beslutet vi fattade bra. Vi käkade grillspett inne i värmen. Körde dem i ugnen. Jisses gottgott var det. LCHF vart de tillpåköpet för vi skippade kollisarna och körde bars kött,champinjoner paprika och småtomater varvade. Marinerat hela skiten förståss och sedan kall bea och hemgjord guacmemole till.

I går spenderade vi dagen ute i min mammas sommarstuga och hade de gott. ungarna satt inte still många minuter och sov länge i morse till halv 8. :) Skönt.

Snart ka jag dra upp min kära för vi ska dra BARNLEDIGA till gävle Ikea och shoppa. Wuuu! :D Skoj skoj.
Ska handla hem påslakan ben till soffan ja bygger, ramar och massa annat smått sådär som piffar till det. En varagsrumsmöbel och en barnsäng i våningmodell ska vi förhoppningvis också hämta i dag men begagnade. :)

Kommentarer
Skrivet av: veronica

nej precis! hemmafester är mer värda. värdelösa "ute"liv. :)

2011-04-26 @ 14:34:40
LΣnk: http://sstromberg.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se