Sugen

Allmänt | 2011-04-08 | 13:45:44 Kommentera hΣr! 0 st

Sugen på att teckna en bild till header på bloggen. Tror de får bli lite sådant pyssel och en kopp kaffe med mjölk nu. Balkongen är nystädad och dammsugen och en hylla ihopskruvad så katterna har ett ställe att kika i från och där jag kan ställa krukor med blommor eller kryddor sen när jag får tummen ur o plantera något. Skönt barnen roar sig själva och leker mamma-barn haha. :) Mina sötnosar.

Längtar grymt till jag fått mina foton redigerade s jag kan skicka in dem på framkallning och förstorning. Kommer bli så jävla mysigt i vardagsrummet med sex 50 X70 förstoringar i fina svarta ramar på väggen man ser när man kommer in och sedan vår fluffiga enorma soffa i svart manchester neranför och en stor "risboll" till lampa ovanför vårt fina soffbord. De är bara en ryamatta i vardagsrummet + massa hyllor som saknas efter det. Har inte kommit på vad för färg jag vill ha på en ev rya. Lutar åt aboregine (?) vinrödlila färg. Haha. Ful beskrivning men aja ni fattar.

Ska ordna ett läshörn med en fotölj här också nu i eftermiddag om jag har tid då den fotöljen bara är i vägen eller tjänar som karusell till barnen när de vill snurra.

Nu är jag iaf lite pepp.
Händer saker dock som gör mig helt förstörd men de hör till den privata sidan av mig. Försöker hålla de mesta uppe. Men de är så jävla tufft mellan varven.

I morgon får vi se om vi åker på en fest i Falun eller om vi är hemma. Sambon har jobbat hela dagen i dag och han kankse inte orkar med i morgon då är vi hemma och myser i stället och far och köper dedär jäkla mattorna till balkogen om de finns inne på lager.

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se