Boka piercingtid :)

Piercing och Tatuering | 2011-02-24 | 08:01:11 Kommentera hΣr! 2 st

I miss u :`(



Ska boka en tid på min födelsedag (30 mars) till att sätta tillbaka min Monroepiercing som "dog" i somras efter att ja fått en smäll på den av en vild unge + en infektion. Ska ringa till nästa vecka och höra om det går att boka såhär långt i förväg. Men nu lär de bli av :)

Linea har haft feber. Minusgraderna är under 25 så vi är inomhus. Brr....frågan är vad man ska fördriva tiden med? Sambon jobbar hela dagen.

Får nog bli pyssel, mys och lite städning för hela slanten!

Jag har kommit på en seriös lösning till sovrummet haha....fan va dum jag känner mig. Det är jämt så mkt kläder på golvet. Och småprylar + skräp. Jag ställer in en tvättkorg för kläderna en låda för sakerna och en papperskorg för skräpet! Problem solved! haha. Man får väl inte vara dum. Jag har liksom hela tiden underat varför de är så himla stökigt jämt där inne. Kommer nog bli kalas. Nej inte kalas men det kommer bli bra :D

 


Kommentarer
Skrivet av: Jessi

Var bokar du någonstans?

2011-02-24 @ 11:56:14
Skrivet av: Jessi

Oj, postade kommentaren för tidigt tack vare bökig tvååring. Nyfiken på var du bokar någonstans då jag själv söker piercare i området men det är ju så svårt att veta vem som är bra.

2011-02-24 @ 12:00:31

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se