En underbar dag

Allmänt | 2011-02-01 | 22:41:05 Kommentera hΣr! 0 st



Det fina födelsedagsbarnet och den lite mindre fina tårtan. Men god var den!


Hade en helt underbar dag med min lilla familj i dag! En av de bästa vi haft faktiskt. Linnea fyllde 4 och vi åkte som redan nämnt till badhuset med henne efter att hon fått massa badtillbehör av oss såsom baddräkt mm. Det var helt underbart att bada med barnen i vasahallen. Detta måste vi göra oftare. Linnea har vart där bara en gång tidigare. Detta är absolut värt att lägga pengar på kankse tillochmed varje helg. Nu får vi ju det bättre med pengar också iochmed att Henrik ska på introduktion på ett jobb i veckan!! :)

Molly var lite osäker i början i vattnet, men det är ganska normalt när de gäller henne. ;) Hon fick ta de i sin takt så gick det jättebra sedan och ingen av dem ville knappt gå upp. Vi for sedan och handlade lite snabbmat..usch usch på oss men alla var vrålhungriga. Sedan åkte vi hem och stortjejen hade supersvårt att sova sen för hon ville leka med alla sina nya grejer. Eller främst ville hon rita och skriva i sina nya målar och pysselböcker. Ha mig upp i dagen tror jag minsann ;). Lycka var också att få muminfamiljen som små figurer, en liten ficklampa, ett cyklop med snorkel och en liten sterio att spela egen musik på. Hon har haft en jätterolig och härlig födelsedag ochv i andra har också haft supertrevligt.

En sak slog mig när jag var i vasahallen och satt i ljummna ytterbastun med barnen. GUD vad jag saknar en riktig bastu. Min morfar är ju finne och vi har alltid haft bastu i stugan som de hade byggt och ägde förr när vi var små. En vedeldad sådan där man kan dra in björkris. Doften..jisses..vilka minnen. När man var liten och var i stugan och dushade ganska kallt och sedan satt i dendär varma och vedeldade heta bastun. När vi bor i hus eller skaffar stuga av något slag så SKA vi ha en vedeldad bastu. Eller så kräver jag att brorsan bygger en ute i stugan. :) Tror de kan bli ett bra projekt. Alltså att va med å bygga en inte att kräva att brorsan ska bygga själv haha.

Nä nu ropar sängen på mig. Det blir film. Ett avsnitt av Chuck, lite Solsidan och ryggmassage :) Me like!!


Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se