Morning glory

Allmänt | 2011-02-13 | 10:29:05 Kommentera hΣr! 5 st



Sitter och försöker få i mig en kopp kaffe. Saknar socker som bara den just nu. Har inte vart så farligt de första dagarna men de är fan jobbigt att ha abstinens. Alltså nu kör jag HELT utan. Det är sjukthur kroppen reagerar och hur TYDLIGT den reagerar. Jag äter bara proteiner fett och sallader/ovanjordsgrönsaker. Jag hoppas jag kan få loss lite tid för träning nu också. Två posetiva saker jag har upptäckt med min ändring av kosten än så länge är att jag tar allt i en lugnare takt (kankse för att orken inte finns) Dagarna känns mer medvetna och lugna. Jag känner mig mer fokuserad. Sedan får vi prova att laga massa maträtter som vi aldrig skulle lagat annars. Att göra en sallad på ett fantasifullt sätt det är så härligt. Barnen hinner bli nyfikna på grönsaker och vi hinner vänja oss vid större andel grönt i maten. Men jag kan sakna en frukostmacka, en kopp te med socker i, en bit kladdkaka annars är det lungt. I kväll ska vi göra köttfärsröra med stora vita lantbönor gräddstuvad vitkål och till det en creamfreschröra.

Jaha nu vart sambon utringd på jobb i kväll igen då! Yej! Jag vill bara passa på att fortsätta glädja mig över den ekonomiska situationen här hemma. Att sambon trivs så bra med sitt hemtjänstjobb och att de verkligen värderar hans egenskaper. Att han tycker de är ett så givande och spännande jobb. Själv skulle jag aldrig klara att jobba inom vården. Det är intressant hur olika vi är. Jag ska arbeta med lite studieuppgifter denna vecka som kan bli spännande.Ska titta på konstbilder med mina barn, gestalta lite och köra lite musik och puls. Det kommer bli kul.

I dag tänkte jag FÖRSÖKA gå en lång promenad eller iallfall två kortare som TILLSAMMANS blir en längre. Känns vettigast så. men min hund är så slö och vill inte hålla takten uppe och hatar när de är kallt så hon börjar protestera när jag motionsgår. Suck. Typsikt. Inget går fan lätt.

På tal om ingenting. Ikea....need to goe there. När de finns rejält med pengar..eller iaf så de räcker till de man vill ha. En maskroslampa, byroåer, soffkuddar plus lite annat. Får kika på önskelista nu kankse....surfar nog vidare.

Är det ok om jag tjatar om mat i bloggen btw? Om hur jag äter mm? Eller är det tråkigt?


Kommentarer
Skrivet av: Fröken Räv

Mattjat! <3 Glöm bara inte att ta det lugnt med träningen nu i början om du utesluter kolhydrater helt, kroppen kan få tokspatt annars. Jag provade lchf under en period för något år sedan samtidigt som jag var tvungen att cykla nästan 2 mil varje dag till och från mitt jobb, började få hjärtklappning och blev rätt dålig. :S



svar: Haha men hjälp, hur gick det till? :O

2011-02-13 @ 13:24:51
LΣnk: http://www.frokenrav.com
Skrivet av: Maja

Tjata på du, jag tycker att det är kul att läsa hur det går går dig. :)

Du kan inte tänka dig att köra med suketter eller vad det heter i ditt the? De gör det ju sött och gott men är helt kalorifritt. Synd om du inte ska kunna uppskatta ditt the ordentligt.

2011-02-13 @ 19:16:43
Skrivet av: Fröken Räv

svar: Fint! :} Ni får fira att ni planerar ringar! Detsamma! :*

2011-02-13 @ 20:14:08
LΣnk: http://www.frokenrav.com
Skrivet av: Fröken Räv

svar: Aha, på så vis, sicken otur! :0



Det låter bra du. Man blir lite knas i huvudet av LCHF, särskilt om man haft problem med maten tidigare. För mig slutade det ju med att jag hetsåt lisom. :/ Det blir nog bra ska du se! :D

Hahaha, visst är det helt underbart? Kladdkaka efter att ha levt utan kolhydrater är HIMMELRIKET.



Detsamma! :*

2011-02-13 @ 21:40:09
LΣnk: http://www.frokenrav.com
Skrivet av: Sabina - Ung förälder och gravid igen

http://saabiina.blogg.se/2011/february/14-februari-11-hjalp-med-doplat.html



Lust att hjälpa mig välja doplåt? :)

2011-02-14 @ 10:17:08
LΣnk: http://saabiina.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se