The day

Home & inredning | 2011-02-17 | 10:07:41 Kommentera hΣr! 2 st


Ska äta faboulus köttfärssås och pasta som Henrik gjode i går. Han fick jobb över hela dagen i dag. Kanoners! :) Like it. Sitter och funderar vidare på soffa...min mamma peppar mig att bygga klart det jag planerat och det är jag tacksam för. På stoff och stil hade de fina möbletyger jag nog ska beställa tygprover på. Så i slutet på mars så har jag nog min vardagsrumssoffa klar. Allt som allt har den hittils kostat 400 kr :) (de tillfälliga överdragen) Det tillkommer 8 ben (ikea) plywood till bakstycke och sidostycken och två madrasser till för att göra den extra fluffig och stor samt att jag nog kommer köpa några till härliga kuddar på Ikea till den. Inte över 3 tusen för en divansoffa de är inte så farligt. Dessutom kommer den bli djupare än en vanlig soffa och mer mjuk.

Är hungrig som en varg. Hämta lillasyster på dagis, lite chill hemma se fika hos bror. (som ja ska försöka anställa att bygga soffdelarna - han är byggjobbare i grunden)

Kommentarer
Skrivet av: Fröken Räv

Vad söt du är!

2011-02-17 @ 23:25:22
LΣnk: http://www.frokenrav.com
Skrivet av: Heyli

ååh men tack vad roligt att höra!! :) ja hus är det bästa jag någonsin köpt, så kul att få inreda precis som man vill, riktig frihet.



hehe, jag är också designnörd, samtidigt som jag gärna bygger själv också, även om själva designandet och inredandet är roligare än byggandet. men känslan när man byggt något själv som blev bra, den är härlig den!



såklart kaninen ska bo snyggt ;) ska kika runt lite i din blogg med imorgon, för trött nu :p grymt snygg design i alla fall kan jag ju säga redan nu :)

2011-02-18 @ 01:59:29
LΣnk: http://heyli.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se