Att jämföra

Allmänt | 2011-01-26 | 21:12:47 Kommentera hΣr! 1 st


Alltså...inte för att pika på någon alls...men VARFÖR ska jag alltid jämföra mig med sånthär. Alltså...dendär familjen verkar vara superfamiljen! Hade inte tackat nej till att orka som hon alltså..resa kors och tvärs med två små trots hon är graivd. Ha nån slags hemmaföretag. Baka med barnen (nej jag gillar inte alls att baka med barnen de blir kladdigt och tusen massa extra att städa efter dem) Jag vill dock ha en såndäringa cyckelkärra hon visar på nån bild där. Jisses! Jag kommer behöva en sådan! Jag VILL ha en sådan. Så jag kan ta kidsen och fara runt lite. Men de kankse är för stora för o sitta i sådan. Det lär kollas upp pronto. Nej men i vår kankse.

Jag känner ibland att jag är fruktansvärt tråkig. Har våra barn det tråkigt hos oss? Vi går fram ochtillbaka till dagis, är hos mormor var och varannan dag. Hos gammelmormor. På bibblan med Linnea. Öppna förskolan ibland när vi är lediga. Vi ska till badhuset med dem nu lite oftare är de tänkt också. Sådant vardagligt.

Denna blogg fick mig faktiskt att få lite komplex. Funderingar i mitt föräldrarksap liksom...duger jag? *gulp* Usch.
Någon fler med föräldrarkomplex? Städkomplex?
Studiekomplex? Kroppskomplex?

Jag har otroligt skumt sockerbegär denna vecka. Brukar inte behöva sådant men nu har jag velat haft snask tre kvällar i rad...buhu..känner mig helt ur-usel..måste va nån slags PMS. Kul. Kul. Nej.
Å....ja visst fan är de PMS annars skulle ja inte känna mig så himla känslosam. :( 
Kladdkakan vart inte alls bra som ja bakade nyss...fy faaan...ååå ja vil bara grina seriöst...den är precis på gränsen till att bli rinnig vilket jag VILL den ska va..jäkla i-landsproblem men jag blir skitdeppig ju :/

Nu ska jag goffa lite av dendär kakan endårå och se på avsnitt 3 av solsidan. I like!
Massage var jag också lovad. Lovely! ♥

Kommentarer
Skrivet av: Lucy Magdalena

Föräldrakomplex, städkomplex & kroppskomplex! Im aaaaaall in there!! Köket rasar samman av all jävla disk! Tvätt lite här & var! Leksaker överallt! Bläh! Allt var så himla rent & fint tills Ophelia ploppa ut ^^ Nu hinner jag inte ens få fem minuter på toa liksom.. ja om inte Daniel är hemma.. Jag har inte bakat på aslänge!! Jag vill hinna liksom! Gör inte det!! :S

2011-01-26 @ 23:23:13
LΣnk: http://lucybloggar.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se