All this done!

Allmänt | 2011-01-03 | 21:20:12 Kommentera hΣr! 0 st



Dagens nyckelord:
Henriks födelsedag, Storhandling, tenta, Klädleverans, tårta, granutkastning, Xbox Kinect, Gyrostallrik, filmmys.

Sådär nu fick jag min snygga tröja från yesstyle. Shortsen var lite små men de kankse funkar till sommaren. Har fått ut granen och har fått upp kattpelaren på sin plats i hörnet. Blev jättefint. Synd bara de klöst på tapeterna precis där i hörnet :( Får försöka ordna detdär så de ser bra ut. Kankse lägga på en till våd precis där så man slipper se elendet.Har rullar av samma tapet i garderoben byggjobbarna lämmnade kvar när vi flytta in. :) Sånt gillas.

Nu sitter jag och väntar på maten. Vi ska äta egengjord Gyrostallrik. Fick till vitlökssåsen så jäkla bra! Mkt allkrydda salladskrydda och vitpeppar. Mums mums. Synd vi glömde köpa isbergsallad men men..de får funka med gurka och tomat + lite lök.

Henrik fyllde år i dag och Linnea hade slagit in lite teckningar som hon lagt i paket under granen här någon dag innan. I morse innan vi knappt hunnit vakna nån av oss så kommer snuttan med paketen och ger till sin pappa. Sötböna! :) Vi var både hos min mamma och hemma hos Henriks föreldrar och åt tårta i dag. haha..skönt att få komma bort i stället för att storstäda här efter månadshandling och allt.

Jag fattar inte..jag tycker vi har lite att göra...men..jag kankse lurar mig själv. har tillockmed hunnit städa lite. men dammsugaren vill inte samarbeta så...vad att göra haha. Den gillar inte alla granbarr! Ojdå..å så har jag skrivit på hemtentan också...ska väl fortsätta lite i kväll.

Hoppas ni haft en bra dag bitches!  :P
/H

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se