All the small things

Allmänt | 2011-01-01 | 09:18:49 Kommentera hΣr! 0 st


Gårdagen var mysig. Efterätt med tomtebloss och innan en helt galet grymt god Limekyckling. Skål och puss vid 12 slaget. Darling envisades med att se Star wars versionen av Famili Guy och Spy hard...*gäääääsp* Sen såg han Jurassic Park också och sommnade på soffan. Jag och Linnea fick hela sköna sängen för oss själva - kom in till 2 typ och ville defenetivt sova i vår säng. Molly vandrade in när hon vaknade vid 7.

Sitter här med två pigga och busiga barn nu. Ett av dem iaf. en är lite extra mammig och pipig i dag. Linnea är det som är putt i dag har lite ont i magen och nyss hade hon ont i ögat? Stackarn..inte lätt att vara storasyster ibland inte! Inga barn vaknade till raketerna som sköts här ute i går natt heller. Hunden skällde lite men det var inget mer med det. Hon har sett så många ny
år nu men tycker fortfarande de är liite småläskigt när det smäller för hon undrar liksom vad som händer ute men de är inte så hon är ljudkänslig. Skönt det.

Idag hade vi tänkt åka Bob ute men denhär jäkla snöblåsten tror jag sätter stopp för det.
Om 3 dagar fyller darling år också. Hujeda mig. Ser inte ut som att jag har råd att köpa någon present heller :( Trist. Aja....hoppas att detta år ska bli bättre ekonomiskt...snälla låt de bli bättre. Den månaden när darling hade en lön ..jisses. Känslan av att inte behöva oroa sig för maten....att kunna köpa hem frukt så man hade varje dag mm..wonderful.

Nu ska jag ta hand om en skrikande Molly och sätte på lite kaffe.
/H


Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se