I morgon.

Allmänt | 2011-01-24 | 21:27:20 Kommentera hΣr! 0 st

I morgon ska vi köpa en vidoekamera! Har bara filmat med lilla digitalkameran förr denna kunde man lätt koppla in i tv:n och se i HD kvalitet med. Kommer bli kul att filma och sedan visa kidsen. De älskar att kolla på "Linneafilm" som de säger haha. I morgon ska ja va duktig med kolhydraterna också och försöka hålla de nere men endå äta mig mätt. Ska försöka undvika sockerfälla jag föll i nyss. Assugen på sött o bakade en kladdkaka. Dumma mig. I morgon ska ja se till att ha annat hemma som nödgrej. Typ dipp och grönsaker. Kan ju barnen äta också. Mums. Ska nog se till de finns hemma ja.

Läser en del om stress. Jag tycker jag befinner mig i det jämt nu med två barn som är mkt hemma som bråkar med varann konstant och hund o katt + städning på detta. Jag har hört att aptiten sätts i gång när man är stressad. = man har lättare att lägga på sig :/ Det lät mindre kul. Försöker verkligen varva ner men såfort de kommer hem från dagis blir jag stressboll. Vill de ska vara lugna så jag tror att jag måste visa dem med mitt beteende de är helt ok och i sin ordnign att bara ligga och ta de lungt också så de inte blir stressade som vuxna. Faktiskt..det handlar ju om att va en god förebild. Med de i tankarna kommer jag försöka vara stillaliggande lite i morgon eftermiddag. Dock vill jag gjärna hinna med en skön lång promenad med vovven min på förmiddagen. Det är så himla härligt att bara gå och gå. Ska ladda MP3 spelaren i natt och gå ordentligt i morgon. (Om jag vill och orkar..de ska inte vara något krav)

Nu ska jag få lite massage av min bejby o så vill ja kika lite mer på filmen "the pursuit of happyness" med Will Smith. Pöss på er gurkor. /H


Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se