Då far man ut på landet

Allmänt | 2011-07-05 | 11:43:10 Kommentera hΣr! 0 st

Stresshackade kött lade i marinad till en köttgryta i kväll. Helt tokig på knattarna som BARA bråkar och slåss med varann...ja blir helt psyco. Gahh. Efter all gegga med maten så är köket kaos eftersom de dragit fram massa leksaker och sina sparkcycklar osv. Kommer knappt fram. Försöker få dem att städa. De är fortfarande tjafs bråk och larm.

Gruvar mig redan för kvällens läggning av Linnea. I går va jag så arg så jag kokade det var verkligen ingen bra kväll. Hela kvällen blir färgad av en envis unge som bråkar tjafsar och tjatar fram till 23.00. De är inte kul någonstans. Att ta fram nått gott och äta och sitta och mysa framför nån läskig film är ju inte att tala om. Hela kvällen blir förstörd. Enda stunden av normalt umgänge man kan ha. Blir bitter och arg. Nu lär vi hjälpa henne att slappna av. Fick ett bra tips på Facebook i går som vi ska testa:
Lägg barnet på mage. Lägg din handflata på hennes rygg. T.ex mellan skulderbladen. Håll handen still en stund cirka 1 minut,det avgör du själv. Sen flyttar du handen en liten bit åt något håll utan att du tappar kontakten,sen håller du handen still där igen en stund. Fortsätt flytta handen, håll still, flytta handen, håll still. prata inte under tiden. Snart har hon somnat förhoppningsvis.

Nu står de små och trampar i hallen. Väntar på att mamma ska ringa så vi kan fara ut (ska ut till familjens sommarstuga). ååå vad man skulle haft detdär körkortet nu!!

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se