The imperfect perfect life

Barnen | 2011-07-18 | 12:07:55 Kommentera hΣr! 2 st

Ge mig en riktig kattmöbel i stället för den sneda och vinda i hörnet, en rak gardinstång och någon som kan fota, bearbeta, beställa och rama in bilder ovanför soffan i våra 6 ramar, en riktig soffa.....någon som kan förlänga sladden på spotligtskenen så de skulle belysa tavlorna (som inte sitter där än ) perfekt. Ja man kan önska så mycket. Men här sitter och och myser med mina barn och tittar på Babar, Tingeling, Mumin och andra härliga barnprogram och filmer regniga dagar som dessa. Det är verkligen så perfekt det kan bli endå just nu ♥
Jag har gjort trolldeg med tjejerna, sett på massa sagan om ringen i går med Henrik, druckit the för första gången på flera månader och njutit av det. Bakat en chokladkaka, eget bröd, ska göra en mumsig fiskgryta med färsk dill och creamfresh, i helgen bli det kankse Furuvik och efter den 25:the augusti börjar skolan som jag längtar!! Arbetspraktik på förskolan! Höst. Löv. Råd med gymkort. Fortsätta äta nyttigt och gott. Leva livet vissa helger med bästa syster som barnvakt. Mycket att se fram i mot. Faktiskt. Måste se posetivt på saker. Jag vill inte falla ner på botten och kräla där. Jag är så beroende av att du tänker på vad du gör nu så du anar inte. Varje sekund. Jag gilar inte att va beroende av andra på dethär viset. Faller det igen så vet du att jag måste ta tag i mitt eget liv och vända allt till rätta själv. Det blir ett tungt skepp att styra. Vill segla tillsammans med dej och vår familj. Man är inte så stark som man tror om man är ensam.

Kommentarer
Skrivet av: Sara L

Soffan blir skitsnygg nu med det där mönstrade tyget! Gillar det skarpt! Ser så djävla skön ut

2011-07-18 @ 12:30:02
LΣnk: http://sarararalicious.blogg.se/
Skrivet av: veronica

nej nej, inget med han. Vi har det bra. Det är bara mina hjärnspöken om vikt o allt jävulskap. Men nu är det bra. man hamnar i svackar.. ;/ hur är det mellan dig och henke? ;s jag godkänner inga kommentarer så du kan och du vill, skriva på bloggen.

2011-07-18 @ 17:41:17
LΣnk: http://sstromberg.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se