Hejhalloj

FOTO | 2011-07-26 | 20:10:18 Kommentera hΣr! 0 st

Var ett tag sen ja skrev ett vettigt lnlägg känner jag men jag känner att de är så mkt i mitt liv just nu som jag inte vill dela med mig av till allmännheten. Saker som får mig att både må bra och dåligt. Problem som måste redas upp, dagar som man ska ta sig i genom och känslor man får uthärda. De är tufft stundtals men det går....bara man vill. Tror jag.
Sitter och har ätit mackor och en liten köttbit från kylen och känner mig äcklig och mätt. De är jobbigt de med. Men äta bör man annars dör man. Fan att de är gott också. :/ Henrik hade ledig dag i dag men fick lite extra jobb på kvällen och de tackar han inte nejtill. Bra med extra pengar.
Jag sitter så smått och planerar på en ommublering i vardagsrummet. Ska dela av rummet liksom med en soffa och ett svart draperi som man kan dra för eller dra bort varteftersom man vill. Skapa en liten Tv:hörna liksom till tv:n och sedan en dataplats åt Henrik på andra sidan. Har skissat i flera dagar nu på hur de skulle se ut och jag tror minsann de skulle bli bra. Lite lugnare stämmning och mysigare när man sitter närmare tv:n. Dock måste jag köpa en soffa med ryggstöd om jag ska ha den ut i rummet så man kan sitta ordentligt. Just nu har ju ju två sängbottnar som soffor. Får se om jag gör en temporär lösning i morgon om jag börjar då med skänken som vi har som ryggstöd. Nej jag vetteskjutton. Men jag vill verkligen börja med detta! Älskar att få snyggt och mublera om.

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se