Hey!

Barnen | 2011-07-13 | 15:14:07 Kommentera hΣr! 0 st

En av de kort jag förstorade på Molly.



Idag känner jag mig som värsta dagmamman - och de är vl vad jag är också fram till augusti haha. Hemma med två töser på heltid. Mysigt. Vi bakade kritkakor nyss. Smälte kritstumpar i ugnen i muffinsform. De ligger i frysen o stelnar nu. Sen ska de utprovas. Barnen tyckte de va skoj. Igår fick ja äntligen ändan ur vagnen och beställde förstoringar på molly. De blev de tre fina bilder. Lilla fina tjejen. Förra sommaren. Kortklippt tösabit. :) Har redan porträtt på Linnea i deras rum nu inramade i ribbaramar och Molly har tjatat om egna tavlor så nu ska hon också få tre st på sin födelsedag.

Idag ska vi träna lite Parkour jag och Henke. Najs ska verkligen fokusera på armarna i dag. De ska va döa i morgon haha. :) Är dessutom ganska yr o kontsig just nu. Tror de kan vara järnbrist + vitaminbrist. Ska ta lite piller nu för att motverka det så jag känner mig lite piggare på sikt. Barnen ska också börja få vitaminer så man är säker de får i sig allt. Ska köpa några nu till månadsslutet tänkte jag. Typ tuggisar med smak. Kan ju funka bra.

Ska också sitta bänkad i kväll och kolla om jag kommer in på min utbildning. I natt får jag veta...eller i morgon om jag inte orkar sitta uppe till efter 12 men så blir det nog. Hoppas jag får det i natt iaf.

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se