Idag och förut

Allmänt | 2011-07-08 | 08:51:28 Kommentera hΣr! 1 st

Balkongbad Agusti 2009.


I dag. Fredag. Göra? Ingen aning. Kankse vandra ända upp till Matsbosjön med barnen och bada. Nej jag har ingen aning. Lite långt. Phu. Gå till sveaparken igen kankse. Låta de plaska av sig vid fontänen. Beor på hur varmt de är. Har inte stuckit ut näsan än. Sitter och njuter av hembakt bröd med ost och en lite kopp kaffe. Ska klämma i mig ett ägg också.
Blir nog en ganska slångsam Fredag dethär. Ekonomin är pressad så de blir inga utsvävningar, resor eller annat. Vi tar det piano och försöker njuta av stunden endå. Måste lämmna massa böcker till bibblan kankse blir så man går dit med ungarna. Måste ta med nå mutkex eller liknande så jag får i dem i vagnen sen när vi ska ut därifrån. Ni förstår inte vilket äventyr de är att göra nått sånt med en 3 och en 4 åring. Bägge har egna viljor (starka) och är inte främmande för trots, skrik och gap.
I kväll blir de så lyxig fredagsmat som spaghetti och köttfärsås. Mums iallafall. Gillar det. I går så åt vi en god och billig tonfiskgratäng. Den smakade väldigt bra och var mättande.
Nu ska jag göra frukost åt knatte och fnatte som sitter och tittar på petsson findus och tomtemaskinen på sin pappas dator.

Kommentarer
Skrivet av: Sara L

Vilket fint foto när de precis ska kliva ner i badet!

2011-07-11 @ 10:56:00
LΣnk: http://sarararalicious.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se