Lots of stuff to do

Allmänt | 2011-07-21 | 09:30:12 Kommentera hΣr! 3 st

Har en hög grejer att fixa o göra. Ringa csn och fråga varför i helvete de satt studiemedel till hösten för DELTIDSSTUDIER. När de står klart och tydligt i min ansökan och antanign att jag ska studera heltid. Skumt och dumt! Ska även höra om en summa från 2009 de vill jag ska betala bara sådär trots jag inte har nån inkomst plus att jag ska studera vidare.
Idag råkar jag ha namnsdag. Johaaannaa :D hehe. Det är ju mitt riktiga namn som ingen längre kallar mig för förutom när Henrik vill vara knäpp och retas med mig. Ska nog hoppa tårtan och bullarna men dricka mig en kopp kaffe iaf och unna mig lite socker i. Jag åt ju pizza i går så ja får hålla mig i dag. Så talar iaf mitt huvud om för mig att ja ska göra. Fast ja börjar bli benig..Hu :( Usch usch usch.
i månadsslutet så ska man ner till högskolan på intro. Härligt! Har mailat över kursplaner och sådant på de jag gått tidigare så de kan hjälpa mig att utforma programmet åt mig. Vilket jag hoppas de gör så jag slipper läsa OM allt....de vore ju typ värsta läget.
Men i dag. Skogen. Blåbär. Kanske kantareller. Kankse lite photoshoot.

Kommentarer
Skrivet av: veronica

tack! :) Ja jag vet, jag har snart nått mitt mål. :) Jag unnar mig lite potatis ibland när vi är bortbjudna, idag ska vi äta lite pasta tänkte jag. och i helgen ska jag baka! haha. såå så strickt på lchf kör jag inte. mest i veckorna. då är de rätt strickt. men på helgerna brukar jag unna mig ;p

2011-07-21 @ 09:37:56
LΣnk: http://sstromberg.se
Skrivet av: veronica

<3

2011-07-21 @ 09:38:06
LΣnk: http://sstromberg.se
Skrivet av: veronica

Sådär , kika min blogg ;p

2011-07-21 @ 21:50:15
LΣnk: http://sstromberg.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se