En snabbis

Allmänt | 2011-06-22 | 10:06:50 Kommentera hΣr! 2 st


Nickopissen hjälper till med lite nerpackning av saker - rensa ransa rensa.

Hinner blogga en snabbis. Sitter med ett glas treo. Har vart och handlat utan småkanttarna då vi mötte mamma på vägen ut med hunden så hon tog både gläfsmaskinen och knattarna upp till sig så jag fick handla i lugn och ro. Awesome! :) Handlade på mig varma koppen (tomat och basilika i dag) och finncrisp med kumminsmak. Är sen graviditeten med Linnea och ett midsommarfirande i skärgården där ja lärde mig äta sill helt frälst i finncrisp m kryddost och har man ingen kryddost hemma så blir ju kummincrispen helt underbara å  ha till vanlig ost. Mums mums. 20 klc per skiva också inte mkt plus att kolhydratinnehållet är lågt. Två till frukost med ost på o så kaffe och ett ägg. Nawm namwn :)
Nu ska ja svepa treon o ladda för dagen som består av bullbak! (ska bjuda hit mamma och visa hur jag möblerat om) och försöka ignorera att de finns vissa människor man aldrig kommer förstå sig på.
I kväll ska de göras biffar också och ätas lite jordgubbar är det tänkt. Awsome times! Jag ska försöka slappna av när de kommer till mitt ätande..försöka. De är hemskt jobbigt men jag får försöka få det att fungera.
Vill se nån film i dag också. Funderar på 500 days of summer och Whater for Elephants.
Hej hopp!

Kommentarer
Skrivet av: pimpXprincess

Älskar citatet i din header!



Svar: Milton behövde opereras för att han hade fel på höften. Operationen gjordes igår, så nu (ptja... efter vilan) hoppas jag på stora framsteg :)

Aaw, tack så mycket!

2011-06-22 @ 10:48:43
LΣnk: http://www.pimpxprincess.se/
Skrivet av: Lucy Ewelyn {lucypath.com}

Haha jag glömde vad jag skulle svara på när jag kom in här :P .. Ehm.. just det.. täcktapet! Tack för tipset!! Gud snacka om att man spar jobb!! Läste att en rulle på 10 meter kostar 700 kr.. Känns inte aktuellt just nu, till nästa år kanske. Suget att renovera så mkt som jag har i tankarna finns liksom inte med två småbarn.Är 500days bra?

2011-06-22 @ 11:27:47
LΣnk: http://lucypath.com

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se