Frills och viktskills.

Allmänt | 2011-06-25 | 10:17:04 Kommentera hΣr! 1 st

Haha hur mongo ser jai nte ut i fejset på mittbilden då? Skit samma man ser håret iaf.


Frillan inför i går - älskar o puffa upp en rockabillytuppkam haha.. uuuhhh hem senat vart i går..haha. Började tokfrysa när vi kom hem och skruva upp element klädde på mig och letade reda på filtar. I dag blir det hemmamys för hela slanten. Film (se klart sucker punch) och kankse en PIZZA. Mm...ätardag i dag minsann. Då tänker ja unna mig pizza serrni.
Har endå gått ner 7 kilo sedan början på året *stolt*. Nu väntar vi på stora prinsessans om sovit över hos farmor och farfar. Det är otroligt vad man saknar dem när de är borta! Ska ladda hem en ny säsong av Bumbibjörnarna också tror jag minsanns så man kan kika på nått kul med dem i dag. Gå ut ska vi väl också. Var ju tal om säter och midsommarfirande i säterdalen men vi får se.

Kommentarer
Skrivet av: Räven

svar; Tackar. :> Voj voj nej inget auto! Det är ju en smärre hädelse när man har en så fin kamera. ;) Mer eller mindre alltid när jag fotar blommor och sånt bös har jag bländaren på 1,8 och slutare på auto. Med så öppen bländare blir det ju fantastisk bakgrundsoskärpa, sen blir skärpan lite funkig i allmänhet eftersom det är så himla liten del av bilden man får fokuserad men jag gillar känslan det ger. :)



Tack! :*

2011-06-25 @ 19:17:43
LΣnk: http://www.linnmickelsson.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se