Innedag i regnet?

Allmänt | 2011-06-23 | 10:13:30 Kommentera hΣr! 1 st

Morgonfräsch haha.
Med godmorgon vad de regnar ute. Jag skulle ju gå långrunda med hund och barn i dag!! Nehe då blir det bullbak KANKSE och ett besök hos mamma. Städning och ännu mer städing.
Sur för våra skåpluckor i våran hyresrätt börjar flagna lite här o där. Ser ju fankitigt ut hur man än gör. Skit! Ful mörkgrön färg under också så de ser ut som små fläckar..freeesh! Not.
På tal om regnet så kanske man ska göra ett lite shoppingryck nån helg framöver och köpa nya regnkläder till barnen i bra storlekar så de kan ha i höst också. Samt nya brallor till Linnea hon börjar växa ur de hon har lilla långskånken.
I kväll ska jag dona i hop lite Limekyckling av de fileer vi hade kvar och barnen får nog äta pytt i panna med ärtor. Försökte skriva upp lite nya maträtter i går man ska prova så man inte fastnar i samma hjulspår i sina veckomenyer. Hm. Nej nu ska jag bädda barnens säng och kankse skruva upp en list eller något. Städa som sagt. Kankse blir en kopp kaffe till också så man orkar med.

Kommentarer
Skrivet av: veronica

det är bara idiotiskt att hålla på. man gnäller och surar hela dagarna, är "olycklig" och vill inte riktigt visa sig för karln för man "inbillar" sig att han inte gillar det han ser eller tycker om en kroppsligt. Man går ner sig själv i psyket nå fruktansvärt med dom tankarna, för vilken nytta? Man lever bara en gång. Vi sitter här med fina familjer och dom underbaraste barnen. Ta vara på dagen, och njut över hur du ser ut. För du är vacker! Det finns nog ingen som inte skulle vilja se ut på ett annat sätt. Vafan, det finns ju bara en av dig. var stolt! Vi måste pusha varandra alla tjejor.<3 På någotvis, så känns det så last year med att svälta sig och bli pinnsmal. Man är inte lyckligare för att man väger ett par kilo lättare i slutändan..

2011-06-23 @ 15:31:13
LΣnk: http://sstromberg.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se