Jobbig dag.

Allmänt | 2011-06-21 | 21:10:25 Kommentera hΣr! 0 st

Det är ett HELVETE med barnen så att säga många stunder om dagarna nu. Det funkar i mångt och mycket men lika mycket kaos är det och det känns så jävla jobbigt. De bokstavligt talat har tagit över här. Jag står helt maktlös i många situationer. De härjar. Slår varann, är fula i mun. De hetsar varann. De skriker och skränar och klättrar på fönsterbräderna och har sig. Man försöker och försöker man hotar och mutar och ställer sig i vägen och lyfter ner och ryter och skriker och viskar och gör ALLT som står i ens makt att få dem att lyssna och lyda men inget fungerar. Det är då man bara vill sätta sig och gråta och det gör jag också en del gånger. De är hemskt :( Just nu har de bestämt de inte ska sova.
Försöker lägga Molly gång på gång men hon får fruktansvärda raseriutbrott varje kväll när jag ska lägga henne så det är så jävla kämpigt. Man får hålla fast henne, hon svettas vrider på sig och är stark som 7 oxar. Hon skriker tills hon tappar rösten och hostar sig till sömmns typ. Ibland går de att varva ner henne men de är sällan. Det är jättejobbigt!! :(
Efter det så ska man lägga envis 4 åring som inte kommer i säng förrens kl 10 på kvällarna eller senare nu för tiden. orken lusten glädjen och allt är slut när kvällen äntligen är över. Finns ingen tid för att hinna prata med den man är tillsammans med eller något. De blir ofta sena nätter för att vi överhuvudtaget ska hinna ha en konversation i lugn och ro eller hinna disskutera ett ämmne till punkt.
Just nu är de bara pissjobbigt.
Till på köpet skulle vi köpa ett köksbord av en människa som vägrar sälja de till överenskommet pris. Lite dåligt och sugigt då detta är andra gången hon lovat vi ska köpa det men inget händer! Får leta vidare nån annan stans. Känns så jävla tråkigt för mäniskan skulle även få ett Ikeaskåp för bordet och det köpte jag ny nyckel till i dag men det skulle inte komma förren om ett par dar på posten men de gick säljaren inte med på. Hon skulle sätta ut de på blocket och få 1500 kr i stället. Svårt å bara säga nej från början till mitt bud på 500 kr då eller? Jo tydligen. Gah. Om du mot förmodan skulle läsa så ska du veta jag blev lite trött på att vänta och hoppas på att få köpa detdär bordet med stolarna men bättre lycka med annan köpare säger jag!

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se