Just i dag är jag stark

Mat ,träning och hälsa | 2011-06-29 | 09:16:29 Kommentera hΣr! 2 st




Idag ska jag äta både frukost, fika, god lunch jordgubbar och en vettig middag. SÅDESÅ! Jag ska njuta av mitt liv med mina två små tjejer och orka med allt jag vill göra. Jag ska vara en normal människa. Det är tillochmed normalt att ha en putmage. Titta på barn. Linnea som är benig som en liten benget har en putig rund mage. De är för att organen ska få plats. Jag måste lära mig inse att målet kankse inte är en helt platt kropp vad än alla bilder säger mig som visas överallt. Måste slappna av. Men jag undrar om jag fortfarande kan fortsätta äta mkt grönsaker fullkorn och träna? Jag gillar ju att träna. De är roligt!

Nej jag sitter och är jätteledsen nu för jag inser vad livet har att ge och jag vill inte missa något. Men endå mår jag dåligt över att veta att jag kankse går upp igen..och jag vill inte. Nu när jag äntligen är under 60 kg. :( De är så himla kämpigt. Min tävlingsinstikt sätter i gång och jag slåss mot mig själv. Man kan DÖ av för lite näring. Man kan få hjärtstillestånd av för lite näring. De är farligt. Inte normalt. Jag måste inse det och bara äta normalt. Sluta tänka på "den perfekta kroppen"!!!

Kommentarer
Skrivet av: Sara L

låter vettigt att äta lite mer fullkorn och grönsaker, för att det är bättre för kroppen. O fortsätt träna eftersom det gör dig glad och ger dig energi! Men banta inte för du är vacker som du är och man vill hellre ha en glad mamma än en trött mamma som bara äter finncrisp :D

2011-06-29 @ 09:42:01
Skrivet av: J.

Du är klok och du vet det, du vet vad som är rätt och bra och det är huvudsaken - att du vet, för vet du vad? Då vet du också att du kan, du kan göra och tänka rätt! <3



Man kan äta betydligt mer än man tror utan att gå upp i vikt, nyckeln är bara att röra på sig och äta näringrik mat - ja tycker fika och god middag låter som en underbar idee!

själv ska jag strax äta en sllad med kräftstjärtar och en god vinegrette dressing, sedan blir det jodgubbar och i kväll ska vi grilla, och till köttet ska jag göra gräddsås och klyftpotatisar och en mumsig grönsallad med vinäger :))

Sedan blir det nog mera jordgubbar, med grädde på ;))



KRAM

2011-06-29 @ 11:20:24

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se