phuuiiw

Allmänt | 2011-06-17 | 20:23:52 Kommentera hΣr! 1 st

Fick faktigt ett litet fjantigt stick av röksug just nu. Gah. När man inte kan stoppa mat eller mackor i mun som sysselsättning blir de svårt. Men jag peppar mig själv. Jag är duktig. Slutat med rökningen för 3 mån sen, kommit i gång och tränat som bara fasen och äter bra också. Jag undrar bara när utdelningen kommer för detta. Jag blir inte yngre..jag blir inte snyggare...jag blir piggare stundtals och har inte ont i huvudet jämt längre men de känns svårt just nu med mångt och mycket. Är ganska mkt inne i mig själv nuför tiden. Man känner man vill ha så mkt men man ska vara nöjd med det man fått. Äh. Och det har inte med lägenhet o barn o sådant o göra heller utan de är lite mer komplicerat.
Kan ha att göra med att man har två trotsbarn varje dag också. Helt slut är jag. Barnen har röjt hjälper inte vad man än gör. Hotar bönar ber, är pedagogisk. De bråkar och bråkar med varan...Molly går in och drar av pappret på en toarulle. I morse hälld de ut en hel flytande tvål i badkaret, de drar av våra sängkläder inklusive bäddmadrasserna när de får lust. De vill klättra ut och in genom fönstrena mot den innätade balkongen. De triggar varann! Fick dock dem att bädda sängen med hjälp av mig. Hotade med att de inte skulle få se någon Mumin som de har på Henriks dator och det tog skruv direkt. De bäddade jättefint och fick sina kvällsmackor och sitt the och nu sover den ena lilla griskultingen.
Lagade världens mumsigaste mat till middag också. Orka inte fota dock men de blir nog ett lunchkort i morgon för det vart massa över. Gjorde tagatellepasta med räkor, grädde, spenat,vitlök och chiliflakes i kväll. Till de ett glas vitt. Mums. Ska se film också är det tänkt samt äta lite grönt och dipp. Gott gott. Inledde ätardagen nu i kväll haha. Vart en näve pasta till den underbara såsen och sedan massa pressad citron på. Var så redigt gott. Man blir verkligen mätt på räkor också.
Trevli Fredag på er!

Kommentarer
Skrivet av: Räven

svar; Haha ingen fara! Den "ska" vara mindre jo, grejen var bara att studion jag töjde hos inte hade någon mindre (i diameter) än den jag har nu i rätt storlek (mm). :) Så jag ska nog byta den till en lite mindre så fort den är ordentligt läkt efter töjningen.

Blir jätteglad för kommentarer!! Särskilt när det gäller fotandet. :)

2011-06-17 @ 23:32:03
LΣnk: http://www.linnmickelsson.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se