Sucker Punch

Tips | 2011-06-24 | 09:12:21 Kommentera hΣr! 2 st

Så jävla grym film. Började kolla på den i går. En film helt i min smak om man bortser från att de är liite för mycket action men det gjorde inte så mycket.
Idag känner jag mig lite melankolisk. Det blir antagligen utgång i kväll men det känns inte som att jag är 100 peppad inte just nu iallafall. Vädret är grått trist. I morse var det dock sol men nu helt pissigt väder. Ska väl ner till Gammelgården med barnen sedan en sväng så de får dansa lite och kika på midsommarstången mer än så blir det väl inte. Vi har inte bjudit hem folk för vi har för trångt, för lite pengar för att köpa mat att bjuda på, ingen trädgård att sitta ute i. Känns så trist. :( Men antar de kommer bättre tider.
Jag tror vi har bestämt oss ang Linnea iallafall. Det känns som att de bästa för henne vore att byta. MEN ja oroar mig för att hon ska börja tjata om att följa med Molly och bli orolig för att de delar på sig osv. Samma med Molly att hon ska bli ledsen för att Linnea byter. Hur skjutton ska man tänka! :( Jag tycker dock de är smärtsamt o se Linnea säga "neeej inte dagis igeen" de veckor de går. Molly säger JAA dagis! Och grinar om vi inte går dit fort nog. Linnea märker jag har svårt att ta för sig i den stora gruppen med många livliga och stökiga barn och pedagoger utan någon spec mål. Hoppas de blir bättre än bäst nu när vi byter. De måste bli så. Mollsan FÅR inte bli avundsjuk heller. Men antar de kommer bli så. Men så är de ju även lite nu när de gått vanliga dagis. Molly vill in på Linneas avdelning. :(...usch. man vill alltid sina barn väl. Svårt.

Kommentarer
Skrivet av: Lina

menar du att du vill göra radbrytning/mellanrum/enter i själva inläggen? :p jag trycker då bara på enter två ggr. haha, men de kanske inte va de du menade??

2011-06-24 @ 09:58:55
LΣnk: http://millblomskan.blogg.se/
Skrivet av: Lina

nej, det har inte med det att göra :(

2011-06-24 @ 18:13:13
LΣnk: http://millblomskan.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se