Ide-overload

Home & inredning | 2011-03-17 | 15:43:02 Kommentera hΣr! 1 st

Rofyllt sovrum typish like this i wanna - därför - Data ut!



När jag får fööör många ideer inredningsmässigt kör de i hop sig i mitt huvud. Det blir lite för mkt..:/ Dessutom när jag har skitmkt att städa, massa studielitteratur kvar denna vecka och en uppgift som ska redovisas på måndag. Får inte ur inredningen ur skallen. De bara maler på så att säga. försöker vara nöjd med det vi har hittintills men jag vill liksom till IKEA och köpa hela klabbet nu och ordna o dona i hop precis så som jag vill ha det. Men vi lär ju vänta till slutet på månaden först :P.

Ska försöka få ut datorn från sovrummet och kankse ha den i KÖKET av alla ställen. Haha...ska göra en liten hörnbänk av svarta lackhyllor och ha två små nätta datastolar där som man kan skjuta in när de inte används. Så får man lite sällskap när man lagar mat menar jag. Man kan ju också kolla på nån skön film eller liknande vid frukostbordet. :) Så slipper kidsen dra in frullen i TV:rummet varje morgon. Tror de får bli så. men får fan huvudvärk...de är så mkt å städa varje dag. Å han här hemma ger inte många gjärn på den sidan tyvärr. På jobbet JA men hemma NEJ. Man blir galen på mindre. Men är man hemma så är man...jag gillar dessutom när de är fint för honom spelar de ingen roll.

Jag hoppas dock han kommer städa LITE i morgon när jag ska till Borlänge. Ska in på rusta och kika matta samt köpa lite bodybutter och andra nödvändigheter. Skönt att komma i väg lite. den 20:onde firas alltid med en god frukost med ostfrallor på morgonen samt pizza på kvällsingen. De har blivit standard :)

Ska försöka läsa studielitteratur i kväll och försöka vila min hjärna från hemmatankarna.

hej hopp
/H

Kommentarer
Skrivet av: Linn

Hej och förlåt för mitt sena(?) svar!

Det är mycket riktigt. Böckerna jag läser är Margit Sandemos "Sagan om isfolket". Jag har alltid varit en bokslukare och har läst sjukt mycket böcker, men den här serien är i alla tider mina favoriter. Läste serien är jag var 12 och den var lika bra då som nu. Alla 47 böcker är inte helt fantastiska, men överlag är de otroligt välskrivna och mycket läsvärda. Hoppas att du ger dem en chans!

2011-03-18 @ 00:44:54
LΣnk: http://bully.webblogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se